Een peuterparadijs gecreëerd door Sarina

Sarina van het mooie interieuraccount @hoff.van.saar ging deze zomer aan de slag om een heerlijk speelhoekje voor haar zoontje Connor te creeren! Ze stalde alles lekker buiten uit gezien het weer, maar alle items kunnen natuurlijk ook heel goed binnen gezet worden om daar te spelen. Lees en bekijk hier wat ze allemaal shopte op Woonboulevard Breda XXL!

Een peuterparadijs

De basis voor dit peuterparadijs bestaat uit een kinderpicknicktafel, een krijtbord en een doe-het-zelf tentje. Er staan manden verspreid om al het speelgoed en de gezellige kussentjes in op te bergen en natuurlijk staat er een zomers serviesje op tafel dat tegen een stootje kan. 

Wat komt waar vandaan?

De picknicktafel en het schoolbord kocht ze bij Ikea, de gezellige bordjes en bekers bij Blokker. Het leuke tentje maakte Sarina zelf met een paar stokken een een mooi gordijn van Casa. De kussentjes komen van Kwantum en Jysk

Het resultaat

Sarina maakte er echt een kindvriendelijk speelhoekje van in de tuin met een hele zomerse vakantie-uitstraling. Het plaatje zegt echt: tijdens het spelen even een break nemen om gezellig te picknicken. Of is het picknicken eigenlijk stiekem ook spelen? ;-)