Onthulling Home of Breda XXL!

23 oktober is het zover! Dan wordt het nieuwste en mooiste huis van Breda onthuld: Home of Breda XXL! 

Met meer dan 50 winkels op Woonboulevard Breda XXL vind je er alles voor in en om het huis. Echter ontbrak het nog aan een eigen huis op de woonboulevard. Tot nu! Midden op Woonboulevard Breda XXL opent een echt huis, te vinden tussen Hoogenboezem en Riant Stoutenbeek. 

Dit unieke huis gaat jou volop inspireren met woonideeën. Een huis waar je ongegeneerd naar binnen mag kijken om heel veel wooninspiratie op te doen. Het aanbod van allerlei winkels op de woonboulevard wordt samengebundeld in de inrichting van dit huis, met iedere maand een nieuwe inspiratieronde. Zo blijft het Home of Breda XXL jou keer op keer verrassen!

Iedere maand neemt een interieurstylist of interieurinfluencer het huis onder handen en geeft er weer een eigen draai aan. Dit alles met de items uit de winkels op Woonboulevard Breda XXL. Zo trappen we 23 oktober af met een prachtig ingericht herfsthuis, maar kun je ook een winterhuis, lentehuis en zomerhuis verwachten. Oh, en tijdens Black Friday hebben we ook iets ontzettend gaafs...

Kom je snel een kijkje nemen naar het Home of Breda XXL huis?/