Een stijlvol zwart interieur

Zwart kan qua kleur ontzettend stijlvol zijn, zowel in kleding als in een interieur. Maar een compleet zwart interieur? Daar kiezen niet veel mensen voor. Door de vrees dat het niet sfeervol zal zijn of te strak. Maar dat door enkel zwart te gebruiken een inrichting toch mooi kan zijn laat interieurinfluencer Manieke deze maand zien in het Home of Breda XXL huis op Woonboulevard Breda XXL!

Zwart interieur

Wie Manieke volgt op Instagram weet dat ze overduidelijk weg is van de kleur zwart. Het is de kleur die in haar kast hangt en in haar interieur de boventoon voert. Aangezien november de maand is die in het teken staat van Black Friday kon dat maar één ding betekeken: Manieke richt deze maand het Home of Breda XXL huis op Woonboulevard Breda XXL in! 

Home of Breda XXL

Dit inspiratiehuis is te vinden op de woonboulevard tussen de winkels van Hoogenboezem en Riant Stoutenbeek. Een huisje van 36m2 dat volop wooninspiratie biedt met items die te vinden zijn in de winkels op Woonboulevard Breda XXL. Iedere maand neemt een andere blogger, influencer of stylist de styling van het interieur onder handen. Manieke ging eind november aan de slag binnen het thema Black Friday en nog tot 16 december is deze styling te zien! 

Binnengluren

Kom het huis bezoeken en laat je inspireren door dit volledig zwarte interieur! Manieke laat zien dat zwart niet saai en grauw is, maar ontzettend stijlvol kan zijn in huis, ook wanneer je de kleur zwart veelvuldig toepast. Ga voor een mooie basisitems in natuurlijke materialen zoals een houten vloer en marmeren tegels en combineer dit met zwarte accentmuren, meubels en accessoires. Kies hierbij voor een combinatie in materialen en vormen en je zult zien dat het totale plaatje prachtig kan worden!

Meer foto's van het resultaat en een overzicht van de producten die Manieke heeft gebruikt vind je hier.