Het stappenplan voor een stijlvol interieur

Moodboards! By far onze favoriete manier om gedachten, creativiteit, wensen en voorkeuren mee in kaart te brengen. Gebruik bijvoorbeeld de tool Pinterest of ga aan de slag met tijdschriften en plak alles op een groot papieren vel. Blader door het tijdschrift of scrol door Pinterest en kijk waar jouw interesse en voorkeur ligt. Nu je weet wat je leuk vindt en kun je aan de slag!

Ga aan de slag!
We beginnen bij het begin, de muren! Door behang of een toffe kleur verf op de muur aan te brengen geef je jouw huis al direct een boost. Door een warme kleurtint te kiezen creëer je een sfeervolle look, terwijl je met een koele tint een toffe industriële stijl kunt creëren. Daarnaast zijn accessoires dé musthave om je huis op een stijlvolle manier aan te kleden. Wat denk je van een toffe goudkleurige vaas in de hal, een designlamp boven de eethoek of een gaaf vloerkleed op de grond?

Inrichting van jouw huis
Ieder huis is op zijn eigen unieke wijze ingericht. Ook wanneer je dezelfde smaak of stijl hebt zal alsnog het interieur van elkaar verschillen. Dit is ook niet gek, want het interieur van een huis of kamer zegt heel veel over iemands persoonlijkheid. En dat alles zit hem in de details van het interieur. We hebben een aantal leuke feiten op een rijtje gezet:

  • Ambitieus persoon: Hecht vaak meer waarde aan bezittingen en status. Hierdoor hebben ze over het algemeen een net, opgeruimd huis.
  • Creatief persoon: Je vindt van alles terug in huis, met name posters en tijdschriften. Ook zijn er vaak verschillende toffe en unieke eyecatchers in het huis te zien.
  • Plichtgetrouwe persoonlijkheid: Dit herken je aan een moderne, nette inrichting. Geen tierelantijntjes, maar een strak interieur.
  • Extravert persoon: Vaak ben je als persoon al wat uitbundiger, dit zie je dan ook terug in het interieur. Dit kan wat rumoerig ogen.

Waarschijnlijk heb je er nooit eerder bij stilgestaan, maar zie je nu jouw persoonlijke eigenschappen terugkomen in je interieur. Geef je het een extra boost of is dit hét moment om het roer om te gooien? De keuze is aan jou!

Op Woonboulevard Breda XXL shop je alles voor jouw nieuwe interieur. Check hier alle winkels en hun openingstijden. Zo staat jouw nieuwe interieur binnen no time bij jou in huis.