Dé beddengoedtrends van dit najaar!

De wintermaanden komen er aan. Dat betekent: gezelligheid in huis brengen! Daarbij kunnen we de slaapkamer natuurlijk niet overslaan. Geef jouw slaapkamer een sfeervolle touch up door in te spelen op de beddengoedtrends van dit najaar!

Kleurrijk najaar

Net als de kledingtrends van dit najaar zijn ook de beddengoedtrends erg kleurrijk! Denk bijvoorbeeld aan een dekbed in de kleur geel, oranje, roze, paars of groen. In de leukste prints. Speel je liever op safe? Dan zijn aardetinten (ook een échte trend van dit moment) echt iets voor jou! Een all-time favourite in het modebeeld. Gebruik verschillende tinten van een kleur of maak een mooi kleurenpalet door bruin-, beige- en roze tinten met elkaar te combineren. De opties zijn eindeloos!

Sfeervolle slaapkamer

Geef een sfeervolle touch aan je slaapkamer door toffe accessoires te gebruiken of een ander kleur op de muur aan te brengen. Daarnaast kun je het beddengoed mooi afstylen met bijpassende sierkussens of een sprei. Voeg een gave lamp of stylische nachtkastjes toe en in no-time heb jij een sfeervolle slaapkamer!

Een warm najaar

Natuurlijk liggen we er tijdens de koudere dagen het liefst warm en cosy bij. Met het juiste dekbed ben jij gegarandeerd van een heerlijke (warme) nachtrust. Er zijn verschillende soorten dekbedden die hieraan bijdragen. Denk aan: synthetisch, wol, dons, bamboe en katoen. Lees hieronder welk dekbed het beste bij jou past:

  • Synthetisch dekbed: voordelig in aanschaf, geschikt voor mensen met allergieën, gemakkelijk te wassen.
  • Wollen dekbed: voelt warm aan in de winter en luchtig in de zomer. Transporteert vocht. Zeer geschikt wanneer je veel transpireert. Heeft een zelfreinigend effect door het natuurlijke materiaal.
  • Donzen dekbed: absorbeert vocht, houdt warmte vast, maar ventileert goed, licht van gewicht.
  • Bamboe dekbed: antibacterieel en geschikt voor mensen met allergieën, duurzaam en natuurlijk, licht in gewicht, gemakkelijk te wassen.
  • Katoenen dekbed: Licht en zacht, uitstekende vochtregulatie, gemakkelijk te wassen, zowel in de zomer als winter geschikt.

Het lekkerste beddengoed voor dit najaar shop je op Woonboulevard Breda XXL. Bezoek bijvoorbeeld de winkels Auping, Beddenreus, Beter Bed, Swiss Sense of Morgana voor het mooiste beddengoed.