Maak je huis christmas ready | Woonboulevard Breda XXL

Ben jij al klaar voor de gezelligste dagen van het jaar? Het aftellen is begonnen, nog maar een paar weken tot kerst. In deze blog vertellen we je graag hoe jij als een expert de kerstboom optuigt en wat de leukste cadeautjes voor onder boom zijn. Is jouw huis al Christmas ready?

Kerstboom optuigen als een expert


Stap 1.
Zorg er allereest voor dat je boom stabiel staat. Werk snoeren zo goed mogelijk weg door de boom in een bak te zetten of een kerstrok over de onderkant heen te trekken. Natuurlijk is de plek waar je de boom neerzet ook belangrijk. Als eyecatcher in de woonkamer? Of liever in de hal of bij de eethoek? De keuze is aan jou!

Tip: heb je een kleinere ruimte? Zet de boom dan op een verhoging, zo neemt de boom een stuk minder ruimte in beslag.

Stap 2.
Het versieren van de boom begint bij de verlichting. Werk van boven naar beneden zodat je altijd uitkomt met de lichtjes en het snoer netjes weggewerkt kan worden.

Stap 3.
Kerstballen en andere te gekke items kun je nu in de boom hangen. Ga jij helemaal los met diverse kleuren of kies je voor een thema dat past bij de rest van je interieur? Bedenk dit vooraf en ga goed voorbereid aan de slag.

Stap 4.
Werk van boven naar beneden. Met het inhangen van de kerstballen en andere decoratie is het ook weer van belang om van boven naar beneden te werken. Gebruik kleinere kerstballen voor boven in de boom en grotere voor onderaan. Dit geeft de boom optisch een vollere look.

De leukste cadeautjes voor onder de boom
Natuurlijk geven wij je ook graag dé cadeautips voor onder boom. Er zijn tal van mogelijkheden en het  blijft ieder jaar weer een opgave. Wat geef jij aan je geliefden? Bij Woonboulevard Breda XXL vind je gegarandeerd de leukste cadeaus voor in en om het huis. Wat denk je van een mooi plaid, nieuwe kussen voor op de bank of toffe interieur accessoires? Maar ook gadgets, zoals een scheerapparaat, stofzuiger of bluetooth oordopjes doen het ieder jaar weer goed. Wie ga jij verrassen met één van deze toffe cadeaus? Kom langs bij BCC, Trendhopper, Pronto, Media Markt of één van de andere winkels die je vindt bij Woonboulevard Breda XXL.

Woonboulevard Breda XXL is helemaal in de kerstsferen. Breng een bezoekje aan de grootste openlucht boulevard van Nederland en ervaar het zelf! Met maar liefst 50 winkels vind je er alles voor in én om het huis (en de leukste kerstcadeaus). Centraal gelegen op slecht 10 minuten afstand van Breda centrum. Kom jij binnenkort kerstshoppen bij Woonboulevard Breda?