Dé keukentrends van 2023

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent: nieuwe trends! Dus ben je op zoek naar inspiratie voor jouw droomkeuken? Lees dan vooral verder! Verschillende materialen, stijlen en kleuren nemen we (gelukkig) mee vanuit voorgaande jaren. Maar ook dit jaar, in 2023, verschijnen er weer nieuwe, te gekke trends in de keukenwereld. Ontdek het snel!

De mooiste combinaties
Een zwarte keuken afgewerkt met hout(look) fronten. Deze keukens stralen één en al sfeer uit. De hout(look) aspecten geven de keuken een natuurlijke en warme uitstraling. Tegelijkertijd maakt het van de keuken ook een echt statement!

Time to sparkle! Kies jouw droomkeuken uit en laat subtiele (rosé)goudkleurige details terugkomen. Een (rosé)goudkleurige wasbak, kraan of handgrepen. Laat jouw nieuwe keuken écht uitblikken!

Grijs is het nieuwe zwart. Waar we voorheen veel zwarte keukens zagen, zien we dit langzaamaan omturnen naar grijs. Een goede keuze wanneer je de keuken optisch ruimer wil laten lijken. Kies voor een bijpassend keukenblad, ook in een grijze kleur. Of steek het af met een lichtkleurig keukenblad. De keuze is aan jou!

Kies jij voor een slimme keuken?
Door de jaren heen zien we veel nieuwe ontwikkelingen in de techniek, zo ook in de keukenwereld. Veel dingen zijn al niet meer weg te denken. Denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerde afzuiging in je kookplaat. Een afzuigkap heb je niet meer nodig en daarnaast bespaar je aanzienlijk veel schoonmaaktijd met een geïntegreerde afzuiging. Ook kun je al jaren kiezen voor een kokendwaterkraan. Nu heb je in no-time écht kokend water. Ideaal voor tijdens het koken of voor de echte theeliefhebbers. En wist je dat het zelfs ook mogelijk is om een kraan toe te passen die zorgt voor sparkling water? Waar kies jij voor?

The sky is the limit
Door deze trend heb je altijd voldoende opbergruimte. De hoge kastenwand is namelijk weer helemaal terug van weggeweest. Een kastenwand tot aan het plafond voor een extra strakke en stijlvolle uitstraling van je keuken. Genoeg ruimte om er ook een oven, magnetron of koffieapparaat in te verwerken. Natuurlijk is er voor de koelkast ook een mooie plek achter één van de kastdeuren. Maak van je keuken één geheel en kies voor een nieuwe keuken met een hoge kastenwand!

Laat je inspireren
Laat je inspireren door de mooiste keukentrends van 2023. Kom langs bij Woonboulevard Breda XXL en breng een bezoek aan een van de keukenwinkels zoals Bruynzeel, Grando, Brugman, Hello Kitchen, Keukensale, Kvik, Tulp of Marquardt Küchen Ontdek zelf de tofste keukencombinaties en slimste mogelijkheden. Laat je adviseren door één van de keukenadviseurs en vind samen jouw droomkeuken!