De slaapkamer van Linsey

Linsey woont met haar 2 kinderen in een appartement in Breda. Nadat ze alle kamers zelf heeft opgeknapt en gestyled, is het nu tijd voor haar eigen slaapkamer. Hierbij heeft ze de hulp ingeschakeld van Woonxxperts. Samen met onze interieurstylist Klaas Hogeweg is Linsey de uitdaging aangegaan om haar slaapkamer weer ‘’eigen’’ te laten voelen. Ben jij benieuwd welke items ze hiervoor hebben uitgezocht? Lees dan verder voor de shoppinglist!

De woonboulevard 

Met meer dan vijftig woonwinkels kun je bij Woonboulevard Breda XXL echt voor alles in én om je huis terecht. Voordat Klaas aan de slag is gegaan heeft hij met Linsey’s input een moodboard gemaakt. De slaapkamer moest weer een plekje voor haarzelf worden. Niet de slaapkamer van mama, maar echt de slaapkamer van Linsey.

Shoppen maar! 

Linsey en Klaas zijn gelijk aan de slag gegaan. Ze zijn op zoek gegaan naar de pareltjes van de woonboulevard, met succes! Van een poefje tot een kleed en van gordijnen tot een sierkussens; Linsey’s kamer is haast niet meer te herkennen. Ben jij na het bekijken van de video benieuwd waar je al deze pareltjes kunt shoppen? Daar hadden wij al rekening mee gehouden. Bekijk hier de shoppinglist van Linsey. Veel plezier met deze bron van inspiratie!