Ontdek onze badkamerwinkels

Het ultieme relaxen

Is jouw badkamer aan vernieuwing toe, bijvoorbeeld omdat de huidige badkamer gedateerd is of niet meer past bij de rest van jouw woninginrichting? Kies dan voor de allermooiste badkamers en het allerbeste advies van de badkamerspeciaalzaken van Woonboulevard Breda XXL! Bij onze badkamerspeciaalzaken kan je vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige badkamers en badkamerproducten van de allerbeste merken op badkamergebied. Wil jij meer weten? Lees dan gauw verder en ontdek bij welke badkamerwinkels je allemaal terecht kan.

Overzicht

Woonboulevard Breda

BADKAMERWINKEL IN BREDA

Of je nu aan het kijken bent naar een badkamer outlet, badkamerrenovatie of vervanging van je bad, douche of wastafel, Woonboulevard Breda XXL heeft wel een winkel voor je. Van Sanisale en X2O tot Grando en Brugman, bij ons slaag je sowieso! Ook voor badkameraccessoires als kranen, toiletten, handdoeken en badkamermeubels is er keuze te over. En natuurlijk kun je overal op deskundig advies rekenen.

MEUBELBOULEVARD BREDA

De herinrichting van je huis hoeft niet te stoppen bij je badkamer. Op Woonboulevard Breda XXL kun je ook terecht voor je keuken, woonkamer, slaapkamer, kinderkamers en tuin. Maar ook voor elektronica en andere elektrische gadgets zit je bij ons aan het goede adres. Daarbij zijn wij vanuit Rotterdam, Antwerpen, Eindhoven en Den Bosch makkelijk te bereiken. Alles voor je huis op één plek!