Ontdek onze horecagelegenheden

Lunch, diner of tussendoortje

Ook als Bourgondiër ben je aan het juiste adres bij Woonboulevard Breda XXL. Na een dagje winkelen in Breda kan je even lekker bijkomen van alle woonideeën met een kopje koffie of gezellig jouw nieuwe aankoop vieren met een heerlijk gebakje. Van een snelle hap tot een heerlijke uitgebreide lunch, onze horecapartners verzorgen het graag voor jou.

Overzicht

Woonboulevard Breda

RESTAURANTS BREDA

Er zijn vijf restaurants te vinden op de woonboulevard in Breda. Hier kan je genieten van een heerlijke lunch. Maar bij sommige van de eetgelegenheden kan je ook kiezen voor een smakelijk ontbijt en diner. Zo kan je van een bezoek aan Woonboulevard Breda XXL een heerlijk dagje uit maken!

MEUBELBOULEVARD BREDA

Als je dan toch even rustig zit, kun je meteen eens kijken wat de volgende bestemming op Woonboulevard Breda XXL wordt. Op onze meubelboulevard hebben we alles voor je woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, kinderkamer of tuin. Ook voor je elektronica benodigdheden zit je bij ons aan het goede adres. Daarbij zijn we makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam, Antwerpen, Den Bosch of Eindhoven!