Events op onze
woonboulevard

Woonboulevard Breda XXL biedt een XXL-aanbod, XXL-service én XXL-evenementen! Geregeld trakteren wij onze bezoekers op een gezellige dag uit tijdens onze events. Deze evenementen zijn voor jong en oud en hebben iedere keer een ander spectaculair thema. Check onze eerstvolgende evenementen. Onderstaande agenda wordt continu aangevuld, dus houd deze in de gaten!

Home of Breda XXL

Een huis vol inspiratie...

23 oktober is het zover! Vanaf dan is het enige echte Home of Breda XXL huis te bewonderen op Woonboulevard Breda XXL! Om 11 uur trappen we af met een feestelijke onthulling. Daarna kun jij je volop laten inspireren door dit unieke huis. Ingericht met allerlei producten van de winkels op Woonboulevard Breda XXL, helemaal volgens de laatste woontrends. Zo is te zien dat je echt voor álles in en om het huis op Woonboulevard Breda XXL aan het juiste adres bent! 

En omdat een huishouden natuurlijk altijd in beweging is, staan we ook in dit huis niet stil. Iedere maand worden er items gewisseld waarbij een interieurstylist of interieurinfluencer een frisse look geeft aan de inrichting. Zo blijven wij jou volop inspireren met al het moois wat op Woonboulevard Breda XXL te vinden is!