Events op onze
woonboulevard

Woonboulevard Breda XXL biedt een XXL-aanbod, XXL-service én XXL-evenementen! Geregeld trakteren wij onze bezoekers op een gezellige dag uit tijdens onze events. Deze evenementen zijn voor jong en oud en hebben iedere keer een ander spectaculair thema. Check onze eerstvolgende evenementen. Onderstaande agenda wordt continu aangevuld, dus houd deze in de gaten!

 • Outlet week

  Meer voor jou! Alle showroommodellen moeten weg. Daarom speciaal voor jou: extra korting op al onze showroommodellen! Kom langs Woonboulevard Breda XXL, want je krijgt bij meer dan 50 winkels extra korting.

 • Woonmaand

  Meer inspiratie, meer kortingen, meer producten en meer voor in en om je huis. Daar draait het om in de Oktober Woonmaand bij Woonboulevard Breda XXL. Kom langs op de grootste woonboulevard van Nederland en ontdek wat bij jou past!

 • Ladies Night

  Meer gezelligheid Meer inspiratie en meer speciaal voor jou. Bezoek Woonboulevard Breda XXL en laat je inspireren én entertainen! Tijdens de Ladies Night zijn we éxtra lang geopend voor jou en je vriendinnen, zussen, (schoon)moeders nichten en tantes.

 • Black friday

  Meer voor minder. Ben jij een koopjesjager die alleen voor de beste aanbiedingen z’n bed uit komt? Kom dan op Black Friday naar Woonboulevard Breda XXL! In meer dan vijftig winkels vind je alles voor in en om je huis. Op Black Friday profiteer je van meer voordeel!