Home of Breda XXL

Met meer dan 50 winkels op Woonboulevard Breda XXL vind je er alles voor in en om het huis. Van keuken tot balkonbak en van opbergbox op zolder tot soundbar: compleet wonen begint én eindigt op Woonboulevard Breda XXL! 

Een XXL boulevard met XXL keuze. Dit complete aanbod spreidt zich uit over al deze unieke winkels. Het komt pas samen in jóuw huis. Tot nu. Woonboulevard Breda XXL inspireert jou komend jaar met een eigen huis, midden op de woonboulevard! Een huis dat continu in beweging is, zoals een gezin ook continu in beweging is binnen het eigen huishouden. 

Home of Breda XXL opening!

Home of Breda XXL opening!

Het zomerse interieur van Sarina Nijhoff

Een echte interieurgoeroe in hart en nieren. Zo kan je Sarina Nijhoff, ook wel bekend als Hoff van Saar, wel noemen. Haar prachtige jaren '30 woning heeft ze omgetoverd tot een waar paleis, waar ze samen met haar vriend en twee zoontjes geniet van het leven. 

Huizezus trapt af!

Twee zussen, woonachtig in Breda, met een liefde voor interieur: een perfecte match voor ons Woonboulevard Breda XXL huis! Yonne en Elte bundelen hun krachten om de allereerste inrichting van het complete huis op zich te nemen. Fan van hun interieurskills? Ze zijn samen werkzaam onder hun label Huizezus

Het huis op zwart!

Wie Manieke volgt op Instagram weet dat ze echt helemaal weg is van één bepaalde kleur: zwart! Haar account is een ware inspiratiebron voor alle zwart-liefhebbers en daarmee staat ze deze maand zelfs in het Linda.Loves magazine. 

Met Black Friday in het vooruitzicht kon dat maar één ding betekenen voor het Home of Breda XXL huis op Woonboulevard Breda XXL: Interieurinfluencer Manieke gaat deze maand het huis stylen! Je ziet in het huis hoe je een strak en stijlvol interieur met slechts 3 tinten (zwart wit en hout) kunt realiseren. Bekijk het huis en laat je inspireren! Te vinden tussen de winkels van Hoogenboezem en Riant Stoutenbeek.

Shopsessie Manieke

Shopsessie Manieke

Op naar de feestdagen!

Met de feestdagen voor de deur en aangekondigde maatregelen ligt de focus deze tijd meer dan ooit op het thuis gezellig maken. Voor de feestelijke styling van het Home of Breda XXL huis paste daar 1 interieurblogger uit de regio uitstekend bij: Stephanie van FIJNTHUISZIJN.nl! Zij creëerde in het inspiratiehuis op de woonboulevard het 'fijn thuis zijn' gevoel door veel goud en wat bruintinten toe te voegen aan de zwarte, voorgaande styling van Manieke.

Via haar blog en actieve Instagrampagina hoopt Stephanie iedereen te inspireren in het fijn thuis zijn. Qua interieur, maar fijn thuis zijn kan natuurlijk ook op meerdere manieren: een leuke DIY in elkaar draaien, goed eten op tafel zetten, thuis én aan jezelf werken, of genieten van het even níet fijn thuis zijn maar leuke hotspots ontdekken.

Styling Manieke Home of Breda XXL

Styling Manieke Home of Breda XXL

Lot's of Style in het Home of Breda XXL!

Lotte van Lot's of Style is geen onbekende op Woonboulevard Breda XXL! Deze Bredase interieurstyliste is er vaak te vinden met en voor haar klanten, of natuurlijk om te shoppen voor haar eigen huis. Deze keer nam zij het Home of Breda XXL onder handen en mixte ze de populaire interieurstijlen Japandi, Boho en Scandinavian Design tot een mooi geheel!

Lente kriebels met het interieur van MarloesDaily

Lifestyle styliste Marloes, ook wel bekend als Marloesdaily, spendeert haar tijd met, interieurstyling, proffesionele fotografie en daarnaast schrijft ze haar eigen blog over o.a. business, fashion, interieur, beauty, travel en lifestyle. Hier is alles over te vinden op haar eigen website MarloesDaily.nl.