Home of Breda XXL

Met meer dan 50 winkels op Woonboulevard Breda XXL vind je er alles voor in en om het huis. Van keuken tot balkonbak en van opbergbox op zolder tot soundbar: compleet wonen begint én eindigt op Woonboulevard Breda XXL! 

Een XXL boulevard met XXL keuze. Dit complete aanbod spreidt zich uit over al deze unieke winkels. Het komt pas samen in jóuw huis. Tot nu. Woonboulevard Breda XXL inspireert jou komend jaar met een eigen huis, midden op de woonboulevard! Een huis dat continu in beweging is, zoals een gezin ook continu in beweging is binnen het eigen huishouden. 

Home of Breda XXL opening!

Home of Breda XXL opening!

Huizezus trapt af!

Twee zussen, woonachtig in Breda, met een liefde voor interieur: een perfecte match voor ons Woonboulevard Breda XXL huis! Yonne en Elte bundelen hun krachten om de allereerste inrichting van het complete huis op zich te nemen. Fan van hun interieurskills? Ze zijn samen werkzaam onder hun label Huizezus

Het huis op zwart!

Wie Manieke volgt op Instagram weet dat ze echt helemaal weg is van één bepaalde kleur: zwart! Haar account is een ware inspiratiebron voor alle zwart-liefhebbers en daarmee staat ze deze maand zelfs in het Linda.Loves magazine. 

Met Black Friday in het vooruitzicht kon dat maar één ding betekenen voor het Home of Breda XXL huis op Woonboulevard Breda XXL: Interieurinfluencer Manieke gaat deze maand het huis stylen! Je ziet in het huis hoe je een strak en stijlvol interieur met slechts 3 tinten (zwart wit en hout) kunt realiseren. Bekijk het huis en laat je inspireren! Te vinden tussen de winkels van Hoogenboezem en Riant Stoutenbeek.

Shopsessie Manieke

Shopsessie Manieke

Styling Manieke Home of Breda XXL

Styling Manieke Home of Breda XXL

Op naar de feestdagen!

Met de feestdagen voor de deur en aangekondigde maatregelen ligt de focus deze tijd meer dan ooit op het thuis gezellig maken. Voor de feestelijke styling van het Home of Breda XXL huis paste daar 1 interieurblogger uit de regio uitstekend bij: Stephanie van FIJNTHUISZIJN.nl! Zij creëerde in het inspiratiehuis op de woonboulevard het 'fijn thuis zijn' gevoel door veel goud en wat bruintinten toe te voegen aan de zwarte, voorgaande styling van Manieke.

Via haar blog en actieve Instagrampagina hoopt Stephanie iedereen te inspireren in het fijn thuis zijn. Qua interieur, maar fijn thuis zijn kan natuurlijk ook op meerdere manieren: een leuke DIY in elkaar draaien, goed eten op tafel zetten, thuis én aan jezelf werken, of genieten van het even níet fijn thuis zijn maar leuke hotspots ontdekken.