Budget Shoppen

De badkamer styling van Wonen_bij_Chantal

Bijna dagelijks inspireert Chantal van @wonen_bij_chantal meer dan 127.000 volgers op haar Instagram-kanaal met haar interieur. Dat is een groep ter grote van Breda en omgeving, een heleboel dus! In samenwerking met Woonboulevard Breda XXL liet Chantal zien dat je ook een standaard badkamer om kunt toveren tot een prachtige thuis-spa.

Het liefst een nieuwe badkamer

Zoals het een echte interieurjunkie betaamt droomt Chantal eigenlijk van een compleet nieuwe badkamer. Hij voldoet nog prima, maar is best standaard en vooral heel wit. Chantal houdt van neutrale kleuren, maar wel van gezelligheid. De compleet witte badkamer mag dus best wat opgefleurd worden!

De stijl van Chantal

Haar interieurstijl is een mix van Scandinavisch en industrieel, in neutrale kleuren met hier en daar wat groen dat het levendig maakt. De stijl van Chantal is er één die vele aanspreekt, wat zeker haar grote achterban verklaard! Een Scandinavische basis in het interieur is een basis van alle tijden. De industriële touch hieraan is er één helemaal van nu. Chantal brengt deze twee stijlen perfect samen en in haar huis zijn ze helemaal in balans. Een fijne inspiratie!

Met een klein budget een nieuwe badkamer

Voor Woonboulevard Breda XXL ging Chantal de uitdaging aan om haar badkamer opnieuw te stylen en daarmee een compleet nieuwe look te geven. Dit had ze al op een hele leuke manier gedaan waardoor haar badkamer al niet meer standaard leek, maar het was tijd voor een frisse, nieuwe uitstraling. Door de juiste items toe te voegen werd haar badkamer nog gezelliger dan dat deze al was!

Collage muur

In een kleine ruimte zoals een badkamer mag je best groot denken! Dat laat zij ook zien door de muur naast de spiegel te voorzien van allemaal lijstjes. Deze matchen bovendien superleuk met de nieuwe, vierkante spiegel die ze kocht. En zoals je ziet hoef je de lijstjes niet eens allemaal te vullen, ook zonder inhoud is het effect superleuk!

Sfeerlicht

In de badkamer is goed licht natuurlijk belangrijk, voor wanneer je dagelijks bijvoorbeeld make-up opbrengt. Maar ben je ’s avonds lekker aan het badderen dan hoeven die felle spots niet per se. Chantal voegde wat sfeerlicht toe met een leuke waxinelicht wandhanger. Een stoere look maar sfeervolle uitstraling!

Nog meer warmte

Een badkamer kan al snel kil ogen door de witte kleur en het tegelwerk. Zorg voor een warme uitstraling door accenten van hout toe te voegen. Chantal kocht een houten bankje met rustieke look en zette deze onder de wastafel. Zo creëer je bovendien direct plek voor handdoeken en nog wat leuke decoratie.

Groen in de badkamer

En last but not least stijlde ze de boel af door wat groen toe te voegen. Vind je het lastig te bepalen welke planten goed in een badkamer kunnen leven? Koop dan wat kunstplanten! Tegenwoordig zijn er veel mooie kunstplanten te verkrijgen die niet van echt te onderscheiden zijn.

En? Hoe vind jij de badkamer van Chantal geworden? Alle items zijn verkrijgbaar op Woonboulevard Breda XXL bij o.a. Blokker, Ikea, Casa en Kwantum!