Budget Shoppen

Restyling woonkamer door LOT's of STYLE

Lotte van LOT's of STYLE ging in opdracht van Woonboulevard Breda XXL aan de slag met een restyling van de woonkamer. Lees hier de blog van Lotte en geniet mee van het prachtige resultaat!

Als je over de Woonboulevard XXL in Breda loopt zie je dat er een groot aanbod aan woonwinkels is, van design tot winkels waar je met een klein budget mooie spullen kunt kopen. Ik mocht voor mijn woonkamer producten uitzoeken en koos voor een budgetproof twist.

Woonkamer

Het was lastig keuzes te maken want oh wat zijn er veel toffe producten te vinden op het moment. Prachtige warme kleuren die precies bij mijn Scandinavische Bohemian stijl passen. Al tijden was ik op zoek naar een ander kastje voor de tv. Hij stond op een open kastje maar dat straalde in mijn ogen veel onrust uit. Ik ging op zoek naar een gesloten kast. Ik vond bij Leenbakker een mooie zwart, houten dressoir. Een lage kast die rust creëert en waar stiekem veel opbergruimte in verborgen zit. En opbergruimte daar ben ik dol op, daar kun je wat mij betreft niet genoeg van hebben!

De kast lijkt optisch 6 kleine lades te hebben maar het zijn 2 ruime lades en 1 deurtje met opbergruimte. Ter decoratie op het kastje heb ik een vaas met pluimen gebruikt van Kwantum en kocht ik prachtige handgemaakte theelichthouders bij Jysk. Verder laat ik het leeg, zo heeft het de rust waar ik naar op zoek was. Deze missie is goed geslaagd!

Naast mijn schouw heb ik vaste blokken waar mand in kunnen. De manden waren aangevreten door onze lieftallige konijnen die ze waarschijnlijk voor stro aan zagen;). Hoog tijd voor nieuwe manden dus. Bij Jysk vond ik mooie manden die buigzaam zijn waardoor ik ze precies in de open ruimtes kan schuiven. De manden zijn van riet en geven een warme sfeer. Ik bewaar er mijn plaids in die we ’s avonds erbij pakken op de bank.

Eetkamer

Het is weer tijd voor een gezellige kersttafel rond deze dagen, hiervoor was ik nog op zoek naar een mooi wit tafelkleed. Ik vond een prachtig exemplaar bij Jysk, een afmeting van 240 x 140 cm en gemaakt van een combinatie linnen met katoen. Het geeft een stoere look door het linnen en is een prachtige musthave voor je tafel. Ik heb hem gecombineerd met een plaid van Casa, die je uiteraard naast de functie van plaid op de bank, ook ter decoratie op je tafel kunt gebruiken. De theelichthouders van Jysk en wat andere kerstdeco maken het tot een echte kersttafel. Ik ben klaar om er aan te gaan zitten en te gaan genieten van een fijne kerst met mijn dierbaren. 

Ik wens jou hele sfeervolle kerstdagen, een bezoekje in de kerstvakantie aan de Woonboulevard XXL is echt een aanrader. Op verschillende plekken is het sale en zie je ook al wat van de nieuwe collecties voor het voorjaar. Woonboulevard XXL ontzettend bedankt voor deze mogelijkheid om mijn woonkamer gezellig te maken!

Liefs, Lotte (instagram lotsofstyle.nl, www.lotsostyle.nl)

Shop de look

Hieronder vindt je een overzicht van de producten die ik heb gebruikt voor deze styling:

  • Dressoir Derby, Leenbakker
  • Tafelkleed HARSYRA , Jysk
  • Theelichthouders JACK, Jysk
  • Mand Arve, Jysk

Decoratiemateriaal van Woonboulevard XXL die ik al in bezit had:

  • Plaid bruin op tafel, Casa
  • Kerstdecoratie, Jysk
  • Vaas bruin en pluimen, Kwantum
  • Plaid brique op de bank, Blokker