Budget Shoppen

Shoppen op Woonboulevard Breda XXL

Shannen deelt op Instagram fanatiek haar interieur en inspireert daar dagelijks haar volgers mee. Ze ging shoppen op Woonboulevard Breda XXL en via deze weg laat ze ons meegenieten van haar aankopen en stylingskills! 

Interieurshoppen, ik hou er enorm van! Maar eigenlijk ga ik altijd naar dezelfde plekken met maar weinig woonwinkels. Het leek mij ideaal om een keer naar een plek te gaan, waar je bijna alle woonwinkels bij elkaar hebt zitten. Zo kan je er gelijk een hele shop dag van maken. En laat Woonboulevard breda XXL dit nou hebben! Hier vind je een enorm groot aanbod aan winkels, van keuken speciaalzaken, tot badkamer winkels. Maar ook meubelzaken of de kleinere woonwinkels vind je er. Kort gezegd, je kan je er prima een hele dag vermaken!

Ik had dit keer niets specifieks nodig, maar shoppen voor leuke woonaccessoires vind ik nooit erg. Dus pakte ik op een vrijdag gezellig samen met mijn moeder de auto naar woonboulevard Breda XXL. Ik had er veel van verwacht, maar zelfs die verwachtingen overtrof het. Wát een aanbod aan winkels! De Woonexpress, Kwantum, Leenbakker, Pronto, Blokker, Ikea, Casa.. ga zo nog maar even door. Of je nou opzoek bent naar meubels voor je badkamer, een keuken,  een bank of alleen woonaccessoires. Je vindt er eigenlijk alles wel. Ook het parkeren is gratis. En er zit zelfs een lunchroom, wat ik zelf erg fijn vind altijd want tijdens een dagje shoppen lust je natuurlijk wel wat te eten. Oh en een Mac donalds voor de liefhebbers, ook erg handig mocht je met kinderen gaan. Kan je ze eventueel omkopen om mee te gaan. Haha.

Ik vind shoppen voor woonaccessoires altijd erg leuk, meestal ga ik hiervoor naar de kwantum of bijvoorbeeld de leen bakker. Eigenlijk de bekendere winkels op het gebied van woonaccessoires. Dit keer ben ik vooral naar winkels gegaan waar ik normaal eigenlijk nooit of niet zo snel kom. Zo slaagde ik bij de Woonexpress, Casa, Ikea en Trendhopper.

Al een tijdje was ik naar een aantal dingen op zoek, maar helaas vond ik ze nooit echt. Totdat ik er nu tegenaan liep, een zwarte vaas, een grote ronde spiegel, leuke kaarsenhouders en een beeld gemaakt van houtskool. Aangezien ze hier een enorm aanbod aan winkels hebben, kon dat natuurlijk ook niet anders.

De spiegel heeft een diameter van 110cm en kocht ik voor € 79,95 bij de Ikea, ik ben een echte spiegel fan en al tijden was ik opzoek naar zo’n gigantische spiegel. Helaas vond ik ze altijd net iets te duur, maar deze vond ik enorm in prijs meevallen. Dus ja geen twijfel aan, die ging natuurlijk mee naar huis!

Het houtskool beeld dat ik scoorde komt bij de Trendhopper vandaan, ik vind dit zo’n leuke winkel. Je vind er woonaccessoires, maar ook meubels en verlichting. Het aanbod is erg groot en ze hebben voor iedere stijl wel wat wils. Ik had een keer een beeld gemaakt van houtskool voorbij zien komen, maar twijfelde toen een beetje vanwege de prijs. Maar vond het nu al zolang leuk dat ik het beeld echt niet meer kon laten staan. Dus het beeld van €99,95 belande in mijn mandje. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Het is iets origineels en daar hou ik juist zo van.

Daarnaast scoorde ik nog een vaas bij de Woonexpress, hier kom ik wel vaker. Ze hebben een leuk aanbod aan meubels en verlichting en verspreid door de winkels vind je ook mooie woonaccessoires. Ik ben nooit zo fan van standaard vazen en had al een tijdje een zwarte vaas in mijn hoofd. Maar was er nooit echt naar opzoek, liep er vanzelf wel tegen aan dacht ik. En dat gebeurde, in de woonexpress. Een mooi zwart/grijs exemplaar voor €39,95 ging mee naar huis.

Verder kocht ik nog wat kaarsen en kaarsenhouders. Nu met de herfst vind ik het maar al te gezellig om de kaarsjes aan te hebben in huis.  En het kleed je interieur ook net even wat meer aan. Dus die gingen dan ook zeker mee.

Ik vond het shoppen bij Woonboulevard Breda XXL heel geslaagd, ik heb me er een hele dag samen met mijn moeder vermaakt. Lekker rondgestruind in alle woonwinkels en gezellig geluncht. Mocht je dus opzoek zijn naar meubels voor in je huis, leuke woonaccessoires, moet je je badkamer gaan inrichten of wil je gewoon lekker rond gaan struinen, dan raad ik het zeker aan om eens naar Woonboulevard Breda XXL te gaan.