Budget Shoppen

Van buiten naar binnen bij Bianca!

Bianca van interieuraccount @thehome.and.fluff op Instagram had nog een kamertje over... De tuinkamer om precies te zijn! Deze werd echter vooral gebruikt als opbergkamer, dat kon anders!

Zo'n extra ruimte is namelijk hartstikke fijn, maar al snel wordt hij toch gebruikt als een soort bijkeuken gezien de locatie van de kamer. Geen gezellig verlengstuk van de woonkamer dus. En nu het najaar weer is begonnen halen we het liefst buiten naar binnen om dat tuingevoel nog even vast te houden. 

Hoe Bianca dat deed? Ze zorgde voor een lichte basis met luchtige en natuurlijke elementen. Dat betekent lichte houtkleuren, geen zware, robuuste meubels maar open en zachte materialen. Denk hierbij aan rotan, pluimen, een hangstoel, wat groen en lekkere plaids en kussens in lichte kleuren. 

De grote klepbank die ze zelf bouwde is de basis van de kamer. In de bank kunnen zij in de winter al hun tuinkussens kwijt. Een echte tuinkamer 2.0 dus!

Het geheel is echt een Ibiza-sfeertje geworden, precies wat Bianca wilde. Zo kun je binnen lekker blijven genieten van zomerse gezelligheid!