Stories

10x de leukste cadeautjes voor de feestdagen

December is dé maand van de gezelligheid, in je interieur maar ook samen met familie en vrienden. Misschien vier je Sinterklaas of misschien geven jullie elkaar cadeautjes met kerst. Bij Woonboulevard Breda vind je de leukste cadeautjes voor jong en oud, man of vrouw. Laat je inspireren door deze leuke ideeën! 

De decembermaand kan stressvol zijn als je een hoop cadeautjes moet kopen maar eigenlijk geen idee hebt waar je moet beginnen en wat je moet kopen! Het is handig om op een plek te gaan shoppen waar je direct voor iedereen kunt slagen. Met keuze uit ruim 52 woonwinkels bij Woonboulevard Breda moet dit geen probleem zijn!

Woonaccessoires voor een vrouw

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een vrouw? Denk dan aan bijvoorbeeld aan mooie kussenhoezen, een kandelaar, iets voor in de keuken of andere woonaccessoires. Er zijn voldoende woonwinkels waar je een ruim aanbod aan betaalbare woonaccessoires kunt vinden!

Gadgets voor mannen

Een cadeautje kopen voor een man kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Maar bij winkels als MediaMarkt of BCC kun je slagen voor leuke gadgets, apparatuur of een cadeaubon. 

Volop keuze voor kids

Ook voor de kids is er volop keuze. Bij Prenatal vind je bijvoorbeeld de leukste cadeautjes voor de kleintjes of wat dacht je van de houten treinbaan van IKEA? 

Relaxed shoppen door de weeks

Kortom: plan een uitje naar de Woonboulevard en ga gezellig inkopen doen voor de feestdagen. Succes gegarandeerd! Pssst...nog een laatste tip: kom door de weeks om op je gemak te kunnen shoppen. Zonder lange wachtrijen en met voldoende parkeerplek voor de deur! 

Cadeau inspiratie vlnr:

Waterkoker MediaMarkt / FitBit BCC / Marmeren snijplankKwantum / Kandelaar Jysk / Kussenhoes Trendhopper / Houten treinbaan IKEA / Karlsson klok Blokker / Letterbord Trendhopper / Plaid Pronto Wonen 

Wil je nog meer cadeau inspiratie? Kijk dan eens op ons "Ik ga voor kerstcadeautjes" Pinterestbord