Stories

Baby van A tot Z

Als kersverse of toekomstige ouder komt er nogal wat op je af. Een kleintje in huis betekent dat er ineens van alles geregeld moet worden. Je zult de babykamer gaan aankleden en inrichten en allerlei hulpmiddelen en accessoires zullen van pas gaan komen; om nog maar te zwijgen over kleertjes voor alle weersomstandigheden. Veel te regelen en in huis te halen dus! Heb jij al nagedacht over de volgende benodigdheden?

Kinderwagen of buggy

Met talloze soorten, modellen en merken kan het een hele uitdaging zijn om de juiste te vinden. Kijk goed naar de eigenschappen die je belangrijk vindt: is hij weerbestendig? Hoe comfortabel is de rit over verschillende soorten terrein? En is er genoeg opbergplek om al je babyspulletjes mee te krijgen? Genoeg om over na te denken dus bij de keuze voor een kinderwagen of buggy! Hulp nodig? Bezoek eens één van de babywinkels in Breda! Op de woonboulevard vind je meerdere specialisten die je bij kunnen staan in je keuze.

De babykamer

Ook bij de babykamer inrichten komt behoorlijk wat kijken. Heb je al een mooi en comfortabel wiegje of ledikantje gevonden? Naast slapen is de babykamer natuurlijk ook je uitvalsbasis voor de verzorging van je baby. Denk aan een commode met voldoende ruimte om met gemak luiers te kunnen verschonen en genoeg opbergplek voor alle benodigdheden. Vergeet ook jezelf niet! Een comfortabele zitplek is niet onbelangrijk voor de vele momenten waarop de baby je aandacht vereist.

Handige hulpmiddelen in huis

Met een baby in huis komen sommige zaken ineens goed van pas. Heb je al een babyfoon aangeschaft, zodat je altijd goed op de kleine kunt passen? En is je huis al babyproof? Een traphekje kun je niet vroeg genoeg installeren! Ook niet te vergeten: een wipstoeltje om de baby veilig in te zetten en tot rust te laten komen. En kruipt de kleine na een aantal maanden al vrolijk zelf rond? Zorg dan voor beschermende tafelhoekjes om scherpe randen weg te halen.

Babykleertjes

Waarschijnlijk krijg je van vrienden en familie al allerlei babykleertjes tijdens de zwangerschap en na de geboorte. Maar zelf babykleding uitkiezen blijft toch het leukste! Voor elke smaak en seizoen is er voor ieder wel wat wils. En zeg nou zelf: schattige baby outfits mogen uitkiezen is toch fantastisch!

Verzorging en voeding

Tenslotte kunnen we ook alle verzorgings- en voedingsproducten niet vergeten. Denk aan drinkflesjes met de juiste spenen, slabbetjes, crèmes, doekjes en ga zo maar door. En hoe ga je dat allemaal meekrijgen? Een verzorgingstas zal de ideale uitkomst zijn.

Heb jij al alle essentiële dingen in huis om de baby helemaal thuis te laten voelen? Of kun je nog wel een tripje naar de babywinkel gebruiken?