Stories

Black Friday bij Woonboulevard Breda XXL!

Op vrijdag 23 november is het weer Black Friday! Maar waar komt Black Friday nou vandaan en waar draait het om? En wat valt er te beleven bij Woonboulevard Breda XXL op deze bijzondere dag? Lees het in onze blog!

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Black Friday vindt traditiegetrouw altijd plaats na Thanksgiving, wat groots gevierd wordt op de vierde donderdag in november. De dag na Thanksgiving zijn de meeste Amerikanen vrij van hun werk. Met al die vrije consumenten is die vrijdag voor winkels hét perfecte moment om de aftrap van het kerstseizoen in te zetten, wat zij doen met speciale aanbiedingen en zeer aantrekkelijke kortingen.

Black Friday in Nederland

Nu vieren wij in Nederland over het algemeen geen Thanksgiving, waardoor Black Friday van origine ook minder leefde onder de Nederlandse bevolking. Echter zien we sinds een paar jaar dat ook in Nederland ingehaakt wordt op deze dag. Vinden wij dat erg? Helemaal niet! Ook wij Nederlanders houden wel van goede deals en interessante koopjes.

Black Friday biedt de kans om gunstige aankopen te doen, zowel voor onszelf als voor vrienden en familie, ter voorbereiding op de komende feestdagen. En leuke cadeautjes voor een schappelijk prijsje scoren is altijd fijn natuurlijk!

Woonboulevard Breda XXL en Black Friday

Zit je al een tijdje te wachten op de perfecte kans om dat ene meubelstuk te scoren? Of kan je huis nog wel wat aankleding gebruiken met leuke sfeerverhogende woonaccessoires? Dan is Black Friday dé uitgelezen kans om toe te slaan bij Woonboulevard Breda XXL! De diverse woonwinkels hebben allemaal eigen acties en kortingen. Het kan dus zeker lonen om eens flink rond te neuzen bij de 50 woonwinkels aan onze woonboulevard!

Om de grote drukte in goede banen te leiden en je beter de kans te geven om je slag te slaan bieden diverse woonwinkels de Black Friday kortingen zelfs voor langere tijd aan. In veel gevallen lopen de kortingsacties en aanbiedingen zelfs door tot en met de maandag erop. Deze maandag staat bekend als Cyber Monday: de dag waarop veel online winkeliers ook inhaken met hoge kortingen. Een aantal interessante dagen om in de gaten te houden dus!

Wat ga jij in huis halen op 23 november?

Waar ga jij je slag slaan op Black Friday? Sta jij al vroeg voor de deur om de gaafste elektronica, gadgets of games in te slaan bij een van de elektronica winkels aan de woonboulevard? Of toch eerst nog maar een laatste keer uitslapen, voordat je je bed inruilt voor een gloednieuwe bij een van de beddenwinkels? Ook voor stoelen, kasten, banken, kleden en veel meer kun je terecht bij Woonboulevard Breda XXL.

Welke topdeal je ook gaat scoren op Black Friday of de dagen eromheen, een bezoekje aan Woonboulevard Breda XXL is altijd de moeite waard! De woonwinkels zijn op deze dagen gewoon volgens de gebruikelijke openingstijden geopend. Wij wensen je alvast veel winkelplezier!