Stories

Game zone

Een mooi, neutraal en rustig interieur en gamende kids in huis. Gaat dit samen? Het klinkt haast onmogelijk... Sandra is moeder van 4 kinderen, houdt van een licht en rustig interieur en inspireert daar haar volgers mee op Instagram. Zij ging op uitnodiging van Woonboulevard Breda XXL de uitdaging aan om een stylisch verantwoorde 'Game zone' te creëren thuis. 

Voor iedere ouder waarschijnlijk een hekel punt in huis: de game plek van je zoon (of dochter). In deze bijzondere tijd wordt er natuurlijk nog wat meer gegamed dan normaal, want weer of geen weer; die console moet aan en wordt optimaal benut...
Velen hebben boven op hun slaapkamer een plek hiervoor ingericht, maar hier is dat niet het geval. Waarom niet? Puur omdat ik de jongens dan nog maar de helft van de tijd zie en dat is natuurlijk erg ongezellig, en ik heb geen zicht op wat ze doen. Ook een belangrijk aspect. Dus staat de Xbox hier beneden, in de tv kast. Netjes opgeborgen, maar toch te gebruiken wanneer ze willen.

Toen ik de vraag kreeg of ik een dagje game gadgets wilde shoppen op Woonboulevard Breda XXL, hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken.

3 game-freaks hier in huis met een wensenlijstje, dus die keuze was snel gemaakt! Samen met mijn oudste zoon ging ik op pad, een dagje gezelligheid en quality time.

Als eerste naar Mediamarkt, want er moest een nieuwe headset, die ze hadden was stuk, én een extra controller komen. Ook stond FIFA 20 op het verlanglijstje, maar helaas was deze hier uitverkocht. Gelukkig is de woonboulevard in Breda ook serieus XXL. Dus de keuze was reuze.. 

Op naar BCC, daar was er nog wel FIFA 20 dus we konden weer wat afvinken.

Omdat er natuurlijk niet gegamed kan worden zonder een goed geluid, kochten we hier ook een JBL speaker welke met Bluetooth te koppelen is aan onze smart-tv, best aan de prijs maar dan heb je ook wat! Bovendien is deze ook zonder dat er gegamed wordt te gebruiken, iets waar we allemaal wat aan hebben.

Natuurlijk was mama ook nog aan de beurt om de “game zone” zo comfi en stylish mogelijk te maken.

Ik kocht een aantal kussens en een houder, waar zowel de headset als een tablet op kan rusten, bij Ikea en bij Casa shops een mandje waar de games in kunnen en waxlichthouders. Bepakt en bezakt richting huis.  Wat ons betreft een geslaagd dagje Breda!

Een game plek in huis hoeft niet per definitie een rommeltje te zijn. Je kunt het met de juiste spullen heel gezellig en stylish verantwoordt houden.

Game groet,

Sandra