Stories

Jorinde maakt het gezellig buiten!

We genieten momenteel van een ontzettend zonnig voorjaar, en dat doen we voornamelijk vanuit huis. Maar niet getreurd: ook al gaat die vakantie misschien niet door waar je zo naar uit hebt gekeken, met de beloofde goede zomer maken we het gewoon in eigen tuin heel gezellig!

Vakantiegevoel in eigen tuin

Ook Jorinde van het inspirerende Instagramaccount @lamemechose.nl zal deze zomer extra veel te vinden zijn in haar tuin in Breda. Het is dan dus extra belangrijk om er een fijne plek van te maken en het vakantiegevoel naar de eigen tuin te halen. Hoe ze dit doet?

“Ik zorg dat ik de sfeer in huis doortrek in de tuin én dat ik producten voor de tuin koop die "multifunctioneel" zijn. Zo kan het poefje dienen als tafeltje, poef, krukje voor de kids. Kunnen we de opbergmand makkelijk gevuld met speelgoed meenemen naar de voortuin want daar wordt ook veel gespeeld, de bamboe bordjes kun je makkelijk meenemen als je ergens gaat picknicken. Ook niet onbelangrijk: de opbergmand, stoel, poef, borden, tafelkleed, kussenhoezen, schelpenschaaltjes kunnen ook nog eens (na de zomer) binnen gebruikt worden!”

Het boodschappenlijstje

De producten die Jorinde daarvoor kocht op Woonboulevard Breda XXL en zoals ze te zien zijn in het filmpje:

- Wit 100% linnen tafelkleed Casa

- Placemats Casa

- Roze Schelpen schaaltjes Kwantum

- Roze bamboe bordjes Kwantum

- Webbing stoel Casa

- Rotan poef Ikea 

- Naturel kussenhoezen Ikea

- Rotan mand Ikea

- Bamboe lounge bank Leen Bakker

- Witte stoelen Ikea

Tips voor een vakantie sfeertje

Door de natuurlijke materialen die ze gebruikt zoals linnen en rotan creëer je al snel een zomers sfeertje in de tuin. Deze materialen hebben een luchtige en zomerse uitstraling. Combineer dit bijvoorbeeld met mooie (winterharde) palmen en je haalt de tropen of Méditerranée gewoon in huis!