Stories

Nóg fijner wonen door deze gadgets in huis!

Op haar Instagram account inspireert de Bredase Susanne veel volgers met haar mooie interieur en daar voegt ze nu wat fijne gadgets aan toe waardoor het nóg leuker wonen is! Lees haar blog erover hieronder!

‘Gemak dient de mens’, is de gedachte die ik heb als ik denk aan gadgets. Een luxe artikel die je veel gemak kan geven op verschillende vlakken. Toen Woonboulevard Breda XXL mij vroeg op zoek te gaan naar gadgets, reed ik enthousiast richting de prachtige Woonboulevard van Breda met zo’n 50 toffe woonwinkels. Check deze woonwinkels op www.woonboulevardbreda.nl.

Na heerlijk gesnuffeld te hebben in verschillende winkels, koos ik voor een Phillips Hue verlichting. Twee Hue white LED lampen, deze geven warmwit licht in vele verschillende tinten. En daarbij ook twee ‘white and color ambiance LED-lampen’. Met wel 16 miljoen kleuren kun je heel wat sferen creëren in huis.

Het leuke is dat alle lampen te koppelen zijn via de Phillips Hue app. Je kunt in deze app ook kiezen voor voorgeprogrammeerde lichtscènes, zo leuk om hier elke avond weer een combinatie in te kiezen. Tot nu toe spelen we er nog elke avond mee, het is echt te leuk! Ik wilde nog steeds een keer een dimmer voor de lamp boven de eettafel en ook dat kan met de Phillips Hue lampen. Ik kan nu zelfs alle lampen dimmen, echt ideaal! Ik kijk er ook naar uit om in de wintermaanden niet in het donker thuis te komen. Je kunt namelijk ook een timer instellen, zodat er meteen sfeerverlichting aanspringt als je thuis komt.

En, als je denkt dat dit alles is… Ik kan nu zelfs de lampen bedienen met mijn stem! Haha, zo leuk om dit te kunnen doen als je ’s avonds heerlijk op de bank ligt. Toch fijn om dan niet op te hoeven staan. Hoe dit kan? Met Google Home die ik erbij kocht! Een mooi boxje die je kunt koppelen met de lampen en bijvoorbeeld Spotify. Als je een Google Chromecast hebt, kun je Google Home hier ook mee koppelen. Zo kun je gewoon vragen aan Google Home je favoriete Netflix serie af te spelen.

De eerste dagen werd er heel veel gevraagd aan Google, het bleef toch wel echt heel leuk dat er meteen iemand naar je luistert in huis. ;-) “Hey Google, wat voor weer is het vandaag”, is ook een leuke ’s ochtends. En mijn man hoorde ik vanmorgen.. “Hey Google, wat is het laatste nieuws?” Toch handig om tijdens het smeren van de boterhammen te luisteren naar het nieuws, zonder daar al te veel voor te doen haha. In dit geval geldt de gedachte ‘Gemak dient de mens’ zeker!