Stories

Zo ziet een dagje xxl wooninspiratie opdoen op de meubelboulevard er uit

Kom een dagje wooninspiratie opdoen op de meubelboulevard! Zin in een uitje op een regenachtige dag? Inspiratie nodig voor een nieuwe inrichting? Of gewoon zin in een gezellig dagje uit? Dan ben je op de meubelboulevard op de juiste plaats. Breng een bezoekje aan de XXL Woonboulevard Breda voor een dag vol wooninspiratie!

Bezoekje aan de meubelboulevard

Wat is het doel van jouw bezoekje aan de meubelboulevard? Kom je voor een nieuwe keuken- of badkamer? Is er een kleintje op komst of heeft de slaapkamer van je zoon of dochter een opknapbeurt nodig? Zelfs wanneer je alleen rond wil snuffelen en woonaccessoires wil shoppen dan ben je op de meubelboulevard op de juiste plaats!

Met zo’n 52 woonwinkels is er voor iedere smaak en stijl wel wat leuks te vinden. Van keuken-, slaap- en badkamer winkels, tot vloeren, meubels, raambekleding, woonaccessoires en verlichting, je vindt het allemaal op onze prachtige meubelboulevard. Of je nou van een landelijk, industrieel, Scandinavisch of modern interieur houdt, bij de XXL Woonboulevard Breda ben je aan het juiste adres!

Dagje meubelboulevard met Jeroen

Wij vroegen woonshopper Jeroen hoe een dagje meubelboulevard er voor hem uitziet! "Eerst parkeer ik de auto op het grote parkeerterrein van Woonboulevard Breda XXL en daarna drinken we met het hele gezin een kopje koffie bij een van de lunchrooms. De kleintjes niet natuurlijk, die krijgen een lekker glaasje appelsap. Tijdens het koffiedrinken stippel ik met mijn partner een route uit met alle winkels die we willen bezoeken. En dan is het tijd om ongekend veel wooninspiratie op te doen!"

Na een paar winkels bezocht te hebben genieten Jeroen en zijn gezin van een overheerlijke lunch! Naast een nuttige dag vol inspiratie moet het natuurlijk ook relaxt en gezellig zijn. Ga lekker zitten bij Subway of Délifrance of ga voor heerlijke Zweedse gehaktballetjes bij IKEA. Weer energie om verder te winkelen? Het aanbod van woonwinkels op de meubelboulevard is eindeloos, dus verveling is er niet bij!