Tips & Tricks

3 tips om woonitems te schoren tijdens de XXL sale

Tijdens de sale periode doe je er wijs aan om een aantal items te scoren met hoge kortingen. Maar wat zijn nou de producten waar je naar opzoek moet in deze fase? Hierbij 3 direct toepasbare tips, zodat je meteen je slag kunt slaan!

Tip 1: ga ouderwerts rondsnuffelen

Tegenwoordig gaan mensen recht op hun doel af. Gaan ze een nieuwe keuken kopen? Dan is er vooraf research gedaan en weten ze praktisch al wat ze willen. Tijdens de uitverkoop werkt dit anders. Je kunt je juist laten verrassen door scherp geprijsde meubels die je misschien van tevoren niet snel zou kiezen. De prijs, kwaliteit en het trendy uiterlijk zullen je doen verbazen. Ga dus niet van tevoren het internet afstruinen, maar loop alle fysieke winkels binnen op de woonboulevard, zodat je precies op de hoogte bent van de aantrekkelijke sale producten. 

Tip 2: think big: sla dure woonintems niet over

We zijn snel geneigd om enkel naar de kleine goedkope meubelsen accessoires in de sale te kijken. Maar waarom eigenlijk? Je krijgt namelijk vaak juist op de duurste items meer korting. Dus, think big! Schiet even die keukenwinkel, elektronica winkel of badkamerspeciaalzaak binnen om te kijken wat juist zij in de uitverkoop hebben. Voor je het weet heb je een betaalbare keuken, televisie of badkamermeubel aangeschaft, zónder schuldgevoel!  

Tip 3: stap naar de winkeliers en vraag!

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar de speciale koopjes in de desbetreffende woonwinkel op de woonboulevard, maar waarom vraag je het niet aan de experts? De winkeliers weten immers precies welke woonitems er in de sale zijn en kunnen je precies vertellen wat de overgebleven pareltjes zijn. Daarnaast kan het aardig wat tijd schelen. Sowieso vragen dus!

Met deze 3 tips kun je met een zorgeloos gevoel gaan woonshoppen op de woonboulevard. Hopelijk mét shop succes! Wil je een beter idee krijgen van de laatste woontrends? Bekijk dan hier het inspiratiekanaal. Hier geven o.a. winkeliers van de woonboulevard tips over de laatste interieurtrends.