Tips & Tricks

3x snelle tips voor een feestelijk Halloween in huis

De herfst is niet alleen de tijd van gezelligheid, bomen die verkleuren en knus op de bank een theetje drinken, maar ook de tijd van griezelen. Een overvloed aan pompoenen met enge gezichtjes, snoepjes, en verkleden is wat Halloween representeert. Maar hoe kan je nou het beste vormgeven aan deze feestdag? Hier 3 tips om jouw Halloween tot een echt griezelfeest om te toveren.

Halloween decoratie

De juiste decoratie in je interieur kan het verschil maken, met Halloween is dit ook zo. De oranje pompoenen met uitgesneden gezichtjes kunnen natuurlijk niet ontbreken, maar er is meer nodig voor een spookhuis zoals deurposters, ballonnen en tafelkleden. Bij Blokker Tuin hebben ze veel verschillende Halloween decoraties voor een goed feest.

Halloween kostuums

Bij een themafeest hoort natuurlijk ook een kostuum. Een griezelkostuum kan niet ontbreken bij Halloween. Blokker Tuin heeft verschillende, enge kostuums voor volwassenen en kinderen voor de echte Halloween look. Ga bijvoorbeeld voor de bloederige dokter of voor de enge heks.

Halloween accessoires

Om het helemaal af te maken verkoopt Blokker Tuin ook nog veel accessoires. Deze accessoires geven net die extra touch die het feest en jouw look echt afmaken zoals spinnenweb wimpers, borden in thema en een leuke prop set voor spontane foto’s in je eigen photobooth.

Meer inspiratie voor jouw Halloween? Bekijk dan hier ons griezel Pinterestbord