Tips & Tricks

4 tips om jouw eigen Walhalla te creëren

De zomertijd is voorbij wat betekent dat de herfst om de hoek komt kijken. De truien worden weer uit de kast tevoorschijn getoverd en de jassen weer van zolder gehaald.  In deze blog vind je tips waarmee je je hal een nieuw leven in kan blazen en je de koude maanden weer tegemoet kunt. Een hal is immers het eerste wat je ziet als je thuis komt en dat moet aangenaam zijn!

Ga voor een rustig kleurenpalet

Een hal kan al snel vol en rommelig overkomen, dus kies voor een lichte basis. Als je tinten als wit en beige kiest voor de muren, lijkt je hal ruimer en groter. Daardoor wordt het geheel wat rustiger. Daarnaast kan je met natuurlijke materialen spelen als je kiest voor basic kleuren. Materialen als hout, riet en metaal maken de hal wat leuker en stoerder.

Voorkom chaos: creëer opbergruimte

Naast dat je hal er leuk en hip uit moet zien, moet je ook zorgen dat er genoeg opbergruimte is. Als je de jassen, hoeden en schoenen op kan bergen ziet je ruimte er gelijk netter en dus rustiger uit. Zo voorkom je dat je elke dag in een chaos thuis komt.

Decoreer er op los!

Het gebruik van decoraties geeft je hal een speciale en speelse touch. Laat wat vrolijke kleurtjes terugkomen zoals okergeel, rood of lichtblauw voor een zomers gevoel, of kies voor een industriële look waarbij donkergroen, staal en zwart goed tot hun recht komen. Denk bij decoraties voor de hal aan praktisch en stijlvol, zoals opbergboxen in leuke kleuren, mooie lampen of een toffe kapstok waar je je trendy hoedjes aan kan hangen.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Om een ruimtelijk gevoel te creëren kan je een spiegel ophangen in de gang. Omdat een hal meestal smal is lijkt de ruimte door een spiegel groter en breder. Daarnaast is het ook nog eens super handig om net voordat je de deur uit gaat, te checken of je er goed uitziet met je nieuwe muts!

Meer inspiratie nodig voor hoe jij je hal kan stylen? Check dan hier ons Pinterestbord bomvol ideeën!