Tips & Tricks

5 tips voor de student op kamers

Als student is het soms niet altijd even makkelijk om je kamer op een stijlvolle, budgetvriendelijke en óók nog eens georganiseerde manier in te richten. Daarom helpen we graag een handje mee door wat inspirerende tips & tricks met je te delen.

Rust

Hoe fijn is het wanneer je binnen een handomdraai de rommel op je kamer laat verdwijnen? Rust is belangrijk in je kamer. Je komt namelijk thuis op je eigen plekje waar je ook zult studeren en slapen. Zorg dus voor een georganiseerde kamer waarbij je voor al je spullen een vaste opbergplek hebt. Denk bijvoorbeeld aan één van de talloze opbergkasten van IKEA. Of handige opberglades die gemakkelijk onder je bed te schuiven zijn.

Droogbloemen

Rust in je kamer betekent niet gelijk een saai sfeertje: fleur je kamer op met kleurrijke droogbloemen. Lekker makkelijk, je hoeft ze geen water te geven én blijven lang mooi. Wat wil je nog meer?

Contrast

Een mooie basis maakt de inrichting tien keer makkelijker. Verf de ene muur bijvoorbeeld beige en de andere in een mooie lichtbruine tint. Nu kun je de kamer verder aankleden met meubels en leuke accessoires! Lees hier meer over de trendkleuren van nu.

Budget

Geen zorgen, met het ruime aanbod van Woonboulevard Breda XXL kom je niets te kort. Waar je ook naar op zoek bent. Meubels, accessoires, behang, verf en nog veel meer is in alle maten, geuren, kleuren en prijzen te vinden. En dat allemaal op één locatie. Dat is dus handig zoeken naar het leukste én goedkoopste bureau!

Vergeet niet dat je nog jong en student bent: het hoeft allemaal nog niet te serieus! Later zal je misschien niet heel je muur vol willen hangen met polaroids van leuke herinneringen of kerstlichtjes rondom je bed: nu is je kans!

Nog meer tips weten voor het inrichten van een kleine ruimte of studentenkamer? Die vind je hier!