Tips & Tricks

5x snelle tips voor het vinden van wooninspiratie

Soms kan je vast komen te zitten in het opdoen van inspiratie. Je zoekt overal maar kan op een gegeven moment niks meer vinden en bedenken. Dan zijn er altijd toch nog een paar dingen die je verder kunnen helpen en in dit artikel laten wij zien waar jij je wooninspiratie vandaan kan halen.

Tip 1. Wat het altijd goed doet is terugdenken aan een reis of bepaalde plek waar je bent geweest. Hieruit kan je wat elementen toevoegen in je interieur, zoals bepaalde materialen en vormen die je hebt gezien.

Tip 2. Kijk eens terug in de tijd. Wat hadden je ouders of grootouders in hun huis staan. Tegenwoordig is het super hip om oud meubilair terug te laten komen in jouw interieur. Je kan de oude stijl behouden, maar je kan er ook voor kiezen om er een eigen draai aan te geven door bijvoorbeeld een likje verf.

Tip 3. Denk aan de natuur. De natuur bezit ontzettend veel verschillende materialen en kleuren. Er zijn hierbij oneindig veel opties.

Tip 4. Het is belangrijk om producten voor in huis echt te kunnen zien en aanraken. Ga eens een middagje naar de woonboulevard en kijk wat de winkels te bieden hebben. Daarnaast zijn er genoeg woonexperts aanwezig die jou kunnen helpen.

Tip 5. Struin het internet af. Heel simpel, je hoeft niet van je bank af en er staan ontelbare blogs, foto’s, tips, en meer inspiratie online.

Lees onze andere blogs voor nog meer wooninspiratie!