Tips & Tricks

5x tips voor jouw thuisblijfvakantie!

Blijf jij deze zomervakantie lekker thuis? Richt je huis dan lekker zomers in tijdens jouw staycation. Wij geven tips!

Interieur make-over

Zijn de kinderen wel toe aan een nieuwe slaapkamer of kan de bank in de woonkamer echt niet meer? Dan is de zomervakantie de uitgesproken tijd om je interieur een make-over te geven. Kom lekker inspiratie opdoen op onze woonboulevard, maak samen een plan voor hoe de nieuwe kamer eruit moet komen te zien en ga lekker samen aan de slag. Verven, kastjes in elkaar zetten en tussendoor natuurlijk lekker lunchen in de tuin. Maak er wat gezelligs van!

Een zomerts tintje

Een make-over niet nodig maar een zomers tintje wel welkom? Ga voor de Ibiza-look! Door verschillende kelims en tapijten met een Perzische stijl te combineren, creëer je een huis dat heerlijk vrij voelt.

Slapen onder de klamboe

Muggen of geen muggen, slapen onder een mooie klamboe voelt tóch een beetje vakantieachtig. Een klamboe zorgt voor een knus gevoel in de slaapkamer en gecombineerd met licht bedlinnen en witte gordijnen doet het heerlijk fris aan.

In de tuin

Heb je weleens gedacht aan een pergola in de tuin? Zeker wanneer je de pergola bekleed met druivenstruiken of andere mooie klimplanten creëer je eenvoudig een gezellig hoekje. Denk ook eens aan een hangmat, opblaasbaar zwembad of een mooie tuinset. Zo vier jij je vakantie lekker in je eigen tuin!

Picknicken

Picknicken doe je in je eigen tuin of in een nabijgelegen park of bos! Koop een mooie picknickmand en maak met het hele gezin boterhammen, salades, fruit en lekkere vruchtensapjes om mee te nemen. Met een picknickkleed en misschien een extra kussen achter op de fiets, breng je de middag heerlijk buiten door.

Nog meer ideeën voor jouw thuisblijfvakantie? Volg ons Ik ga voor de Thuisblijvers Pinterestbord!