Tips & Tricks

Vaderdag cadeau tips

Het állerleukste Vaderdag cadeau is natuurlijk de good old zelfgemaakte tekening van de kinderen, bij voorkeur geknipt in de vorm van een stropdas. Maar op een bepaalde leeftijd zijn de kinderen (én papa) daar toch te oud voor. Vaders blij maken kan echter ook met een coole gadget of stoer kado. En laten wij er daar op de Woonboulevard Breda XXL nu net een hoop van hebben!

1. Google Home 

Geef je vader zijn eigen assistent erbij voor in huis met Google Home! Deze spraak gestuurde alleskunner gaat het leven van hem (en dat van zijn partner ;-) ) een stuk makkelijker maken. De Google home staat in verbinding met internet, en heeft daardoor beschikking tot heel veel informatie. Begin je zin met “Hey Google” gevolgd door jouw vraag of opdracht. Vraag wat voor weer het vandaag gaat worden, regel je smartverlichting of bedien er andere smart apparaten zoals een Google Chromecast mee. Naast de stembesturing is de Google Home ook een fijne speaker om radio, nieuws of je favoriete muziek mee te beluisteren. Het vernuftige apparaatje heeft zelfs een Voice-Match stemherkenning dus wanneer je de speaker vraagt je agenda van vandaag voor te lezen, dan krijg je ook echt jouw planning te horen en niet die van je partner. De Google Home is onder andere verkrijgbaar bij Mediamarkt!

2. Flic draadloze smartknop button

We gaan nog even door in de automatisering voor in huis met de Flic button. Dit is een slimme en kleine knop die veel voor jou kan beteken in het dagelijks leven. Zo kan je met Flic onder anderen de muziek aan laten zetten, je navigatie starten en zelfs pizza bestellen. Flic maakt de shortcuts waar je  vader stiekem altijd naar verlangde. Deze button plak je makkelijk vast met de zelfklevende sticker. Bij een verbinding aan je Philips Hue-lamp dient het knopje als lichtschakelaar en bij een verbinding aan je Sonos als een Play-knop. Navigatie start Flic ook en niet alleen in de auto, maar ook op je fiets of te voet. Kortom, klik Flic op wat je maar wilt, binnen en buiten, de zachte siliconen knop kan het hebben. Ook in een regenbui. Een Flic shop je in een kleur naar wens bij BCC!

3. KPN Smarthome app

We kunnen natuurlijk niet in ieders portemonnee kijken, dus daarom ook even een hele budgetvriendelijke tip ertussen op het gebied van automatisering voor in huis: de KPN Smartlife app. Met deze Smarthome app kun je alle apparaten in huis via het internet laten samenwerken en eenvoudig op afstand bedienen. Zo zorg je ervoor dat de temperatuur al lekker aangenaam is, de lampen aan zijn en de muziek aanstaat wanneer je thuis komt, door dit vooraf via de app al te regelen.

4. De super de luxe deurbel

Op een gegeven moment komen kinderen (vooral dochters) op een bepaalde leeftijd dat vaders graag willen zien wie er aan de deur staan. Met de hippe video deurbellen van tegenwoordig kan de jongeman die het aandurft ook daadwerkelijk aan te bellen direct bekeken worden. Of je dit ook daadwerkelijk aan je vader wilt geven laat ik aan jou, maar híj zal er in ieder geval heel blij mee zijn!

5. Relaxfauteuil

Kan je je nog herinneren dat opa’s altijd zo’n echte opa-stoel hadden? Stiekem vindt iedere vader zo’n eigen relax fauteuil natuurlijk hartstikke fijn. En daar hebben we er maar genoeg van op Woonboulevard Breda XXL! Voor ieder budget en voor iedere smaak is er wat verkrijgbaar en bij Lederland hebben ze zelfs Small, Medium, Large en Extra Large fauteuils, compleet elektrisch verstelbaar. Voor de echte luxepoezen, uhh vaders ;-).

6. Een bezoekje aan de KFC

De liefde van de man gaat nog altijd door de maag, en wanneer je hem zover hebt gekregen om een dagje al deze bovenstaande gadgets uit te testen op onze Woonboulevard is het hoog tijd voor een lekkere versnapering daarna. En wat is er dan lekkerder dan een flinke bucket fried chicken van KFC!? Mag best wel eens op zijn tijd.

WINNEN!: Speciaal voor Vaderdag heeft BCC een leuk Vaderdagpakket samengesteld en jíj kunt deze winnen! Hoe? Reageer onder het Facebookbericht over deze Vaderdagblog met waarom jouw vader dit pakket verdiend en wie weet ben jij de gelukkige! Zaterdag 15 juni maken we de winnaar bekend!