Tips & Tricks

Cadeautips voor Moederdag

Op zoek naar Moederdagcadeau inspiratie? Vind jij het ook zo lastig om originele cadeaus voor Moederdag te verzinnen ieder jaar? Woonboulevard Breda XXL helpt je graag een handje door 7 leuke Moederdag cadeautips te delen.

Zondag 12 mei is het zover … Moederdag. Op deze speciale dag zetten wij alle moeders in het zonnetje. En dit kan natuurlijk op tal van manieren: haar lekker laten uitslapen, een ontbijt op bed brengen of wat klusjes in huis van haar overnemen. Maar naast al deze activiteiten is het natuurlijk ook heel leuk om een Moederdagcadeautje te geven. Wij hopen je te inspireren met onderstaande cadeautips voor Moederdag!

Cadeautip 1: Een klembord met een persoonlijk kaartje en een foto van jullie samen

Klemborden zijn helemaal hip. Ze zijn leuk om weg te zetten en je kan snel de afbeelding erop wisselen. Ook passen er meerdere items onder een klem, zoals een leuk kaartje met een foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Cadeautip 2: Een houten spatel met eigen tekst

Houdt jouw moeder van koken en is ze een echte keukenprinses? Personaliseer dan een houten kookspatel met een lief berichtje! Dat roert toch nét even wat leuker in de pannen. Wat voorbeelden van quotes om te gebruiken: “Spatel gek op jou!” of “Ik kook van jou!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadeautip 3: Een letterbord waar je alvast een toepasselijke quote op zet

Eerder vertelden we op onze Facebookpagina al dat letterborden één van de trends op woongebied zijn qua accessoires. Mocht mama er nog geen in huis hebben, dan is het de hoogste tijd om er één te geven met Moederdag! Verzin een leuke quote voor Moederdag, zet hem erop en pak het dan pas mooi in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadeautip 4: Een heerlijk zachte plaid en leuke kussentjes voor op bank

Op Moederdag moeten alle mama’s vooral relaxen! En dat doen ze natuurlijk door lekker onderuit te zakken op de bank met een goed boek of leuk tijdschrift, nestelend in een zachte plaid en lekkere kussens.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Cadeautip 5: Een showrek dat je gezellig vol hangt met lieve kaartjes

Moeders showen maar wat graag met hun kinderen! Daarom is het geven van een showrek natuurlijk een top idee. Hang er alvast wat leuke kaartjes aan waar het hele gezin lieve berichtjes op heeft geschreven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cadeautip 6: Een mooie vaas

Veel moeders krijgen een bos bloemen voor Moederdag, maar een mooie vaas is natuurlijk een net zo goed idee! Bovendien gaat een vaas als het goed is ook wat langer mee ;-). Kies een mooi exemplaar uit en schrijf er met glasstift een lieve boodschap op of versier hem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra cadeautip 7: Neem je moeder gezellig mee naar Woonboulevard Breda XXL!

De meeste moeders houden immers van shoppen en het gezellig maken in en rondom huis. Een dagje op pad met het hele gezin gaat jouw moeder dan zeker ook een leuke ervaring vinden!
Speciaal voor Moederdag heeft Maison Sud een mooi Moederdagpakket samengesteld met o.a. prachtige items van Rivièra Maison en jíj kunt deze winnen! Hoe? Reageer onder het Facebookbericht over deze Moederdagblog met waarom jouw moeder dit pakket verdiend en wie weet ben jij de gelukkige! Zaterdag 11 mei maken we de winnaar bekend!