Tips & Tricks

Handige tips van stylist Caroline

Heeft jouw leeshoek, keuken of oude kastje een nieuwe look nodig of ben je gewoon toe aan iets nieuws? Styliste Caroline geeft veel handige tips over oude meubels een nieuwe look geven en over het restylen van bepaalde plekken in huis.

Tip 1: oude kast als nieuw

Je hebt een oud kastje staan, maar jammer genoeg is het meubel niet meer van deze tijd. De kast is je toch wel heel erg dierbaar. Met een ander kleurtje, andere handgreepjes, knopjes e.d. krijgt de kast een hele andere uitstraling. Een extra dimensie krijgt je kast als je deze kast in hoogglans of in krijtverf verft.

TIP 2: meer diepte in je woonkamer en gelijk een fijne leeshoek

Staat jouw bank tegen de muur? Zet dan eens tussen de muur en de bank een sidetable neer of hang hier een plank op. Hierop kun je leuke en gezellige spulletjes kwijt, een mooi schilderij (zonder dat je gaatjes in de wand hoeft te boren) of een een stapel leesboeken. Met een leeslampje erbij maak je er een fijn leeshoekje van!

TIP 3: versier ook de keuken met Kerst

Vergeet niet om met kerst ook de keuken een kerstsfeertje te geven. Dit kan met mooie theedoeken in kerstthema, een klein kerstboompje met kerstverlichting op het aanrecht of hang een mooie krans op!