Tips & Tricks

Kersttafels

Kersttafels

Nog even en dan staan de kerstdagen weer voor de deur. De kookboeken kunnen op tafel en het kerstdiner kan worden bedacht.

Je weet vast ook al bij welke speciaalzaken je je inkopen gaat doen. Nu kun je ook alvast nadenken over de gastenlijst. Hoezo kerststress? En dan ineens zie je de eettafel staan. Is de tafel wel groot genoeg voor alle gasten, zijn er stoelen genoeg? De eettafel is tenslotte het middelpunt van de kerstdagen. Daar wordt aan gegeten, gelachen en geleefd. Die tafel moet straks ook eigenlijk nog wel een stijlvolle metamorfose ondergaan.

Weet je dat je soms verrassend weinig nodig hebt om een sfeervolle tafel te maken? Wat ons betreft is kerst niet alleen het feest van de gezelligheid maar ook een mooie gelegenheid om eens lekker ‘over de top’ te gaan. Met de feestdagen mag je je uitleven met de meest creatieve en mooiste decoraties. Kleed je eettafel stijlvol aan en zorg voor dat ultieme feestdagen gevoel. Kom de sfeer vast proeven want het is al gezellig op de boulevard.

Bij Woonboulevard Breda XXL vindt u ruim 50 meubelwinkels met heel veel enthousiaste adviseurs. Die staan elke dag voor u klaar en helpen u graag en geheel vrijblijvend om kleuren en stijl met elkaar te combineren. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren.