Tips & Tricks

Licht en interieur!

Met verlichting kun je de sfeer maken of breken. Want je kunt een geweldige lamp kopen maar wanneer de lichtbundel ontoereikend is of meubels een andere kleurnuance geeft dan is en blijft het een miskoop. Met een klein beetje voorwerk en goed advies koop de de lamp die precies doet wat hij moet doen en ook nog een prachtig in je interieur past. 
 

Met een lichtplan breng je duidelijk in kaart welke verlichting je nodig hebt in een bepaalde ruimte. En dat klinkt een stuk ingewikkelder dan dat het is. Je bepaalt gewoon wat je in welke ruimte van je huis doet bijvoorbeeld, lezen, televisie kijken, werken, eten of relaxen. Vervolgens geeft je aan wat voor een soort lampen je daarbij nodig denkt te hebben, hanglampen, wandlampen, leeslampen of spots. Als je uitgebreider te werk wilt gaan kun je ook alvast aangeven of de lampen dimbaar moeten zijn en hoe ze aan en uit gaan.

Met een lichtplan en je budget op zak stap je doelgericht de wereld van het licht binnen. Qua stijl en formaat is er keuze genoeg. Van robuste industriële lampen tot sierlijke kroonluchters. En van moderne wandlampen tot eigenzinnige spots. Vraag gewoon om advies bij de betreffende winkel.

Tot slot, wees niet angstig om voor LED als lichtbron  te kiezen.  LED wordt constant verbeterd en vernieuwd. Daarbij wordt de keuze in lichtsterkte, kleuren en kleurwarmte steeds groter. 

Bij Woonboulevard Breda XXL vindt u ruim 50 woonwinkels met heel veel enthousiaste adviseurs. Die staan elke dag voor u klaar en helpen u graag en geheel vrijblijvend om kleuren en stijl met elkaar te combineren. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren.