Trends

3 interieurtrends van dit moment

Tegenwoordig kan en mag bijna alles in je interieur. Veel verschillende stijlen, kleuren en materialen kunnen met elkaar worden gecombineerd in één ruimte. Zolang het maar aanvoelt als jouw eigen vertrouwde plekje. Uiteraard duiken er toch altijd weer nieuwe trends op om te volgen. Hieronder dé drie trends om in de gaten te houden.

Fluweel 

Fluweel is niet alleen op modegebied een trend, ook in het interieur is het niet meer weg te denken. Velvet brengt altijd een chique vibe met zich mee en tilt je interieur naar een hoger level. Van een mooie grote bank, zachte kussens in verschillende kleuren tot diverse kleine 
woonaccessoires. Fluweel komt in alle vormen en maten en voelt heerlijk aan. Perfect om je huis een warme touch mee te geven.

Terrazzo

Terrazzo is weer helemaal terug van weggeweest. Het wordt gemaakt van bestaande (marmer)korrels die in al dan niet gekleurd cement of klei zijn gedrukt en na droging worden gepolijst. Het materiaal is hierdoor super stevig en geschikt voor een aanrecht, snijplank, opbergpot of ander keukengerei. Terrazzo verschijnt deze keer ook in andere woonaccessoires zoals kandelaren, lampen en prachtige vazen. Ideaal om te combineren met verschillende items en past perfect in een industriële of Scandinavische woonstijl.

Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels zijn een prachtig element om toe te voegen aan je interieur. Plaats ze als achterwand van de keuken of geef je badkamer een boost met deze eyecatchers. De tegels geven een prachtig oosters gevoel en maken iedere ruimte uniek. Ook handig dat de tegeltjes in zoveel verschillende vormen, kleuren en maten komen. Ga voor een speels kleurrijk exemplaar of blijf bij één kleur gecombineerd met marmer voor een luxe uitstraling.