Trends

6x sfeerverlichting in je winterse interieur

Sfeerverlichting is in deze tijd van het jaar erg belangrijk. Het is grauw en koud buiten en het wordt vroeg donker. Je interieur bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt en de juiste sfeer is dan ook essentieel. Met verschillende sfeerverlichting kan je een fijne sfeer creëren in huis en in deze blog laten we je zien welke opties je allemaal hebt.

Vrolijk

Als je graag een speelse en vrolijke sfeer wilt creëren is sfeerverlichting in een andere kleur dan de rest van je interieur een goede optie. Hetzelfde kan je doen met verschillende materialen gebruiken, zoals hout of ijzer.

Rust

Als je graag rust en gezelligheid wilt creëren in deze donkere maanden zijn natuurlijke materialen een slimme keuze. Ook een lamp met geel licht in plaats van wit licht straalt rust en warmte uit.

Stoer

Een stoere hanglamp, tafellamp of muurlamp, met bijvoorbeeld metaal, geeft een speciale touch aan je interieur. Het is vooral gaaf als je een donker interieur hebt, dit komt namelijk erg stijlvol over.

Warm

Bij warme sfeerverlichting moet je denken aan donker glas, koper, goud of messing. Deze kleuren stralen warmte uit en maakt je interieur dan ook en knus geheel.

Industrieel

Wat tegenwoordig helemaal hip is, is de industriële stijl. Industriële sfeerverlichting past eigenlijk in elk interieur en je kan er dus alle kanten mee op.

Botanisch

Daarnaast is de botanisch stijl ook nog steeds van de partij. Ben jij niet zo’n winterpersoon, dan geeft de botanische sfeerverlichting je toch nog een beetje het gevoel van zomer en warmte.