Trends

Bamboo you

We vieren de zomer en hopelijk krijgen we een prachtige nazomer. Lekker lang genieten van het mooie weer. Wij hebben de tip om dat zomerse gevoel vast te houden. Met bamboe in je interieur. Dankzij de gouden kleur en het tijdloze karakter van bamboe geeft het elke kamer direct een warm gevoel.
 

En of je nu kiest voor een opvallend meubelstuk zoals een bank, tafel of bed of juist voor kleine accenten, bamboe brengt je interieur tot leven. 

En het fijne van dit natuurproduct is dat het fantastisch combineert met elke kleurencombinatie. Je kunt dus eindeloos combineren met alle leuke woonaccessoires die we in veel van onze winkels aanbieden.

Bamboe moet ik dat wel doen? Ja juist want de tijd dat bamboe een goedkoop en slecht imago heeft is al lang voorbij. Gammele tafels en stoelen behoren tot het verleden. Door het toenemende milieubewustzijn wordt het milieuvriendelijke bamboe in de wereld van ontwerpers steeds meer omarmd. Moderne ontwerpen geven bamboe niet alleen een luxe, maar ook een natuurlijke uitstraling. Bamboe wordt steeds meer trendy! 

Tel daar de lange levensduur bij op en je weet dat je niet alleen heel veel sfeer maar ook heel veel 
kwaliteit in huis haalt. Het leuke van bamboe is ook dat je je niet hoeft te beperken tot een tafel of een stoel, want bamboe vindt je terug in lampen, lampenkappen, spiegels, kapstokken, bijzettafels, vloeren tot aan onderzetters voor je zomerse cocktail. Kortom bamboe is er voor iedere toepassing en voor ieder budget. Kom het ontdekken.

Bij Woonboulevard Breda XXL vindt u ruim 50 woonwinkels met heel veel enthousiaste adviseurs. Die staan elke dag voor u klaar en helpen u graag en geheel vrijblijvend om kleuren en stijl met elkaar te combineren. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren.