Trends

Bijzettafel, een onmisbaar woonitem in 2018!

Het is je ongetwijfeld opgevallen, de hoeveelheid verschillende bijzettafels in woonwinkels. Anno 2018 is de trend om verschillende bijzettafels in je interieur toe te voegen. Het leuke van deze tafeltjes is dat ze multifunctioneel zijn. Ze kunnen dienen als pronkstuk van je woonkamer, of wanneer de eettafel vol staat, kunnen ze gebruikt worden als extra plaats om bijvoorbeeld een waterkan op te plaatsen. Met al deze functies wordt het dus hoogste tijd voor wat bruikbare bijzettafel tips!

Pronkstuk van je woonkamer

Door je bijzettafel tegen een wand aan te plaatsen en er eyecatchers in de vorm van accessoires op te zetten, maak je er een heus pronkstuk van. Kies bijvoorbeeld voor een design vaas met veldboeket, of een ander attribuut dat je uit wilt lichten.  

De salontafel combi-deal

Bijzettafeltjes dienen niet alleen als side-table, je ziet ze namelijk ook terug als salontafel. Hoe dan? Door verschillende tafeltjes te verzamelen, en deze speels bij elkaar te plaatsen. Hierdoor creëer je eenheid en een vrolijk geheel. Als je meer houdt van samenhang, kun je kiezen voor een setje bijzettafeltjes als salontafel. Voordeel aan deze tafeltjes is dat ze makkelijk te verschuiven zijn, waardoor je er eindeloos mee kunt variëren. Een specifiek tafeltje zat? Je hoeft niet onmiddellijk alle tafeltjes te vervangen, maar kunt ervoor kiezen om dat ene tafeltje te vervangen. Ook beter voor de portemonnee!

Bye bye nachtkastje, de bijzettafel is daar

Het standaard blokkerige nachtkastje maakt plaats voor een hippere variant, namelijk een van de bijzettafeltjes. Het leuke aan een bijzettafeltje naast je bed is dat je er een statement van kan maken, door er bijvoorbeeld een stolp op te zetten, of een plantje. Wit bed? Kies voor een fleurig of zwartkleurig bijzettafeltje. Ben je echt toe aan verandering en wil je een speels effect creëren? Kies dan voor allebei de kanten van het bed voor een ander bijzettafeltje.