Trends

Breng sfeer in je slaapkamer voor €250

Sfeer is belangrijk in je slaapkamer. Je brengt er immers een derde van je leven in door! Een sfeervolle slaapkamer zorgt ervoor dat je je relaxter voelt en beter kunt slapen. In deze blog geven we je tips om meer sfeer in je slaapkamer te brengen. Ben jij hier ook aan toe? We geven een wooncheque t.w.v. €250 weg aan degenen die het gouden logo op onze site vinden. Doe mee aan de actie!

BEGIN BIJ DE BASIS

Je wilt natuurlijk dat je slaapkamer je een rustig gevoel geeft. Naast je comfortabele slaapkamer meubels moeten ook de muren en vloeren rust uitstralen. Oftewel, begin bij de basis. Gebruik lichte kleuren in combinatie met een aantal donkere elementen. Tinten grijs of beige zijn ideaal voor wat kalmte.

En met gezellige basics zoals een heerlijk hoogpolig tapijt of ander vloerkleed rondom je bed creëer je meteen sfeer. Zorg ervoor dat je beddengoed is afgestemd op de kleur van het kleed om een rustig geheel te bewaren. Leg voor een extra knus gevoel ook nog geen grote gebreide sprei op je bed.

GA VOOR WARM LICHT

Warm licht is belangrijk in je slaapkamer. Dit straalt namelijk rust uit. Zorg daarom voor mooie, hangende verlichting met warm licht boven je bed of een staande lamp in de hoek. Als je ‘s avonds nog graag wat leest voor het slapengaan kun je hiernaast nog gebruik maken van nachtlampjes naast het bed.

MAAK JE SLAAPKAMER PERSOONLIJK

Het wordt wel eens vergeten om naast de woonkamer ook andere ruimtes in huis een persoonlijke touch te geven. Maar wat laat je nu meer thuis voelen en tot rust komen in je slaapkamer dan foto’s van je familie of vrienden. Of wat dacht je van een mooie kunstprint aan de muur van iets dat echt bij je past? Op deze manier maak je je slaapkamer extra gezellig en sfeervol.

WIN EEN WOONCHEQUE T.W.V. €250!

Ben jij ook toe aan meer sfeer in je slaapkamer? Vind het gouden logo op de website en win een wooncheque t.w.v. €250! Lees hier meer over hoe je kunt meedoen aan de actie.