Trends

Dé 2 trendkleuren voor dit najaar

Het najaar is aangebroken, de bladeren beginnen te verkleuren, en buiten wordt het langzaam donkerder. Dit heeft veel invloed op de sfeer in huis. Door minder licht in huis wordt het sneller grauw en ongezellig. Met deze trendy kleurentrends fleur je je woonkamer behoorlijk op!

Fel- of okergeel voor een lichte najaarskleur in huis

Geel is een kleur die geassocieerd wordt met vrolijkheid en spontaniteit. Dit werkt dan ook goed voor het opvrolijken van je interieur. Zet wat leuke okergele of felgele accessoires neer en voel die zon weer terugkeren in huis!

Donker- of helderblauwe kleuren voor een diep contrast

Of het nou kobaltblauw, donkerblauw of turquoise is, blauw blijft een goede keuze voor je interieur. Een tijdloze kleur die veel gezelligheid in huis haalt. Ook is blauw een goede keuze omdat dit makkelijk te combineren is met andere kleuren. 

Blauw en geel vormen ‘the perfect match’ 

Ook de combinatie van beide kleuren zorgt voor een heerlijke, warme sfeer in huis die je nou juist in het najaar zoekt. Het contrast tussen het gemoedelijke van het blauw en het levendige van de kleur geel, laat je interieur echt tot leven komen. Wil je het rustiger houden? Kies dan voor donkerblauw met okergeel als rijke combinatie. 

Meer herfstinspiratie nodig? Bekijk hier ons Pinterestbord vol wooninspiratie.