Trends

De lekkerste plaids en mooiste dekens

September: de maand dat we genieten van de laatste, zomerse dagen en ons opmaken voor de herfst. Stiekem kijken we alweer uit naar de prachtige kleuren buiten en het gezellige geritsel van de bladeren.

Maar we maken ons ook op voor wat veranderingen binnenshuis: lekker wegkruipen met een dekentje op de bank wanneer de avonden weer kouder en donkerder worden. Wellicht heb je ook de behoefte om qua styling weer wat te veranderen. De warmere herfstkleuren toevoegen aan je interieur bijvoorbeeld. Door middel van accessoires kun je gemakkelijk en snel kleur toevoegen aan je inrichting. Wij verzamelden de leukste plaids en dekens voor je die helemaal passen bij de trends van dit moment! Kijk je mee?

  1. Pas op, een luipaard!

Dierenprints zijn hot! Maak een statement door dierenprints aan je interieur toe te voegen. Vind je een behangetje wat te gortig, kies dan voor een plaid met dierenprint. Dit leuke exemplaar in warme okertint vind je bij CASA shops, waar ze overigens nog veel meer dierenprint plaids hebben!

  1. Een kloddertje roze hier....

Oudroze is ook nog steeds een mega-woontrend. We snappen dat het wellicht nog wat eng is om gelijk hele muren roze te verven, maar een dekentje kan altijd! Dit gebreide kleed heeft een hele mooie, oudroze tint en is ook heel leuk te gebruiken als sprei. Je shopt hem bij Ikea!

  1. Faux fur

Een plaid van nepbont oogt lekker rijkelijk en warm. Bovendien passen de tinten mooi in naturel interieurs. Dit mooie exemplaar van het populaire interieurmerk Rivièra Maison vind je in de winkel van Maison Sud aan Woonboulevard Breda XXL!

  1. 2-in-1

Dat een plaid gezelligheid uitstraalt weten ze ook bij de Bommel Meubelen. Zij verkopen wel iets héél leuks: een pocket plaid! Deze kun je net als andere plaids over de leuning van de bank hangen, maar hij bevat tevens wat zakken. Zo kun je bijvoorbeeld gelijk je afstandsbediening kwijt! Dit exemplaar past bijzonder goed bij wat stoerdere interieurs.

  1. Mooi rood is niet lelijk...

Warme herfstkleuren geven ontzettend veel sfeer aan je inrichting. Deze mooie, bordeauxrode deken zorgt er toch direct voor dat je er lekker onder weg wilt kruipen?! Je vind plaid Linnea bij Jysk!

  1. Shine!

Ben je echt op zoek naar iets bijzonders en mag een plaid van jou best wel schitteren (letterlijk)? Wat te denken dan van dit shiny exemplaar!? Je shopt hem in de winkel van Rofra Home, waar ze trouwens nog veel meer prachtige en unieke interieuritems hebben. Deze metallic, koperkleurige deken geeft een warme en originele touch aan je interieur.

Wil je nog meer plaids en deken inspiratie? Kom dan gezellig langs op Woonboulevard Breda XXL, want er is nog veeeeeeel meer!