Trends

Een miniwoonkamer make-over voor €250,-

Heb je al een lange tijd dezelfde look in huis en ben je toe aan iets anders? Dan is een mini make-over perfect als je niet al te veel moeite wilt doen en een klein budget hebt. Een verandering van de woonkamer is best makkelijk te realiseren. Maar hoe dan? Dat lees je in deze blog!

Vervang je huidige accessoires

Wat gelijk opvalt en de uitstraling van je kamer kan doen veranderen, is om te kiezen voor andere accessoires. Denk hierbij aan kussentjes, kaarsen, vaasjes, of beeldjes, alles waarmee je de woonkamer leuk kan aankleden. Verander tevens van kleur, zodat je echt een andere look creëert. Je kan qua kleur met de seizoentrends mee stijlen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ga voor wat jij mooi vindt en een persoonlijke touch aan je interieur geeft.

Kleur de muur

Een mini make-over kan ook bestaan uit hetverven van een muur. Dit valt erg op en geeft gelijk een heel andere look. Over het algemeen zijn egale, zachte kleuren een goede keuze, omdat dit voor een ruimtelijk effect zorgt. Als je een wat grotere ruimte gezelliger wilt maken kan je beter voor een donker kleurtje gaan. Dit zorgt ervoor dat het één geheel wordt en de kamer een knusse uitstraling krijgt. 

Ga voor de botanische trend

De botanische look is tegenwoordig erg hip, en dat is terecht. Het zorgt voor een mooie, rustige, en natuurlijk uitstraling. Je kan natuurlijk zelf kiezen hoeveel en wat voor botanische accessoires je neerzet of ophangt. Botanische accessoires kunnen groene kussentjes, schaaltjes, vaasjes, botanisch behang, kunstplanten of kunstbloemen zijn. De kunstplanten en kunstbloemen van de woonboulevard zijn makkelijk te verwarren met echte planten. Een pluspunt voor de mensen zonder groene vingers, deze planten hebben geen water nodig.

Leg een vloerkleed neer

Een vloerkleed is niet iets waar iedereen aan denkt als je denkt aan een make-over. Met een uitgesproken stijl of kleur kan je een groot verschil maken. Zorg dat het tapijt mooi in je interieur past maar er toch uitspringt. Hippe, kunstzinnige, mooie, moderne en vintage-stijl tapijten zijn op de woonboulevard in overvloed te vinden. Zo zie je bijvoorbeeld veel Perzische tapijten in allerlei kleuren.  

Maak gebruik van posters

Het gebruik van kunst in huis kan voor een bijzondere sfeer zorgen. Op de woonboulevard zijn er veel verschillende posters te vinden. Posters zijn op dit moment een populaire trend. Ze zijn in ontzettend veel verschillende soorten en maten te verkrijgen en daarnaast zijn ze makkelijk te vervangen omdat ze niet erg duur zijn. Zo kan je blijven wisselen en stijlen!

Wil jij die mini make-over en kans maken op een wooncheque t.w.v. €250,-? Vind dan ons gouden logo op deze website.