Trends

Goede voornemens voor je interieur in 2019

Meestal hebben we allemaal wel goede voornemens voor het nieuwe jaar. Afvallen, een promotie, op reis gaan of je familie meer zien zijn voornemens die je vaak voorbij hoort komen. Echter, hoor je niet vaak dat mensen goede voornemens voor hun interieur hebben. Zonde, want als je al een tijdje wat anders wilt in je woning is dit het perfect moment om te bedenken wat je nou echt wilt. Dit zijn de trends van 2019 die je in de gaten kan houden.

Metaal, goud en koper

Deze trend zag je eigenlijk al in 2018, maar zet zich lekker voort in 2019. Je kan er zo ontzettend veel mee. Oneindige combinaties, iets chique of er juist stoer uit laten zien. Het is ook te combineren met eigenlijk alle soorten materialen dus style erop los!

Plantjes en botanisch

Een trend die ook ongestoord doorjakkert naar 2019 is de botanische trends. Om een heerlijk rustig en natuurlijk gevoel in huis te creëren zijn botanische details een hele goede keuze. Wat groen in huis geeft je gelijk meer energie en fleurt je heel erg op!

Buitenlands tintje

Van de natuur gaan we door naar een trend die je ook een heerlijk gevoel kan geven in huis. Invloeden uit het buitenland doen het erg goed en zie je in 2019 veel terug, vooral Marokkaanse sferen. Super vrolijk en geeft dat mediterraanse tintje dat je een heerlijk, relaxt gevoel geeft.

Duurzaam

Wat steeds belangrijker wordt voor mensen is duurzaam leven. Dit komt ook weer terug in het interieur. Bijvoorbeeld een stoel of tafel van duurzaam materiaal zoals gerecycled hout uit Indonesië. Het is een juweeltje in de huiskamer en ook nog eens goed voor het milieu!

Kleuren

Wat je aan kleuren kan verwachten in 2019 is een rustig kleurenpalet. Aubergine, koraal, zacht roze, lichtgrijs, beige, grijs roze, lichtbruin en wit. Met deze kleuren creëer je een tijdloze look waarbij je echt dat relaxte en rustige gevoel krijgt.