Trends

Keukentrends

We hebben het steeds drukker waardoor de keuken een steeds belangrijkere plek in huis wordt. Het is een fijne plek om met je gezin, familie en vrienden samen te zijn. Lekker samen een hapje eten of onder het genot van een drankje de dag door nemen.

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Naast de traditionele ‘L’ opstelling zijn er anno 2016 tal van mogelijkheden. Als je genoeg ruimte hebt is een kookeiland waar je rondom kunt staan en aan kan eten een mogelijkheid. Of kies voor een ‘zwevende’ keuken waarbij de kastjes aan de wand worden gemonteerd.

Helemaal nieuw dit jaar is ‘pitt cooking’. De kookpitten liggen op het werkblad waardoor je niet gebonden bent aan een vaste indeling. Je kiest zelf welke pitten je op het werkblad wilt. Kies bijvoorbeeld voor een grote wokbrander of juist voor een minibrander. Daarbij heb je alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen.

Jouw keuken krijgt een extra stoere uitstraling door het gebruik van natuurlijke materialen zoals metaal, koper, goud, glas, hout, beton en aardewerk. Deze materialen zorgen voor een ruwe industriële look & feel en een warme uitstraling. Accessoires met ronde vormen van natuurlijke materialen, zoals houten snijplanken, maken jouw keuken helemaal af. Breng kleur in je keuken door deze accessoires te kiezen in natuurlijke tinten zoals mosgroen en vergrijsd blauw.

Planten geven een extra huiselijke gevoel en zijn dus een echte ‘must have’. Potjes zijn te verkrijgen in allerlei kleuren en vormen. Zet wat kleine plantjes in (wek)potten maar ook kruidenplantjes zijn praktisch, leuk en lekker. We halen graag de natuur in huis, waarom dan ook niet in je keuken? 

Bij Woonboulevard Breda XXL vindt u ruim 50 meubelwinkels met heel veel enthousiaste adviseurs. Die staan elke dag voor u klaar en helpen u graag en geheel vrijblijvend om kleuren en stijl met elkaar te combineren. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren.