Trends

Kleur van het jaar

Een zachtere kijk op kleur.

Een nieuw jaar, een nieuwe kleur. En voor het eerst sinds het uitroepen van ‘De kleur van het jaar’ in het jaar 2000, heeft Pantone gekozen voor een kleurencombinatie: Rose Quartz en Serenity. 

Vandaag de dag hebben we 24/7 de beschikking over van alles en nog wat. Niet alleen online maar ook offline. Kijk maar naar de ontwikkeling rondom de reguliere winkeltijden in de grote steden. Daar zijn de fysieke winkels straks ook 24 uur per dag geopend. Met al deze hectiek is het niet zo gek dat trends als mindfullness en welzijn enorm aan populariteit winnen. Ze zijn een soort tegengif voor alle drukte om ons heen.

Pantone onderstreept deze trent met de keuze voor twee vriendelijke kleuren die voldoen aan ons verlangen naar zekerheid en veiligheid. Het roze van de rozenkwarts straalt kalmte uit en het koele blauwe van de tint Serenity geeft een wellness, rustig, ontspannend en vredig gevoel. Samengevoegd in je interieur bieden de kleuren van 2016 een rustgevende ervaring van orde en vrede. En wie wil dat nu niet na een drukke dag?

Rose Quartz en Serentity laten zich bijzonder goed combineren met groene, paarse en bruine tinten. Ook alle varianten van geel en roze sluiten perfect aan op de Pantone kleuren. En voor glamour in je interieur, gebruik je lekker veel zilveren accessoires.

Ben je op zoek naar een nieuwe zit- of eethoek? Kies dan eens voor roze of blauw. Dankzij deze lichte rustgevende tinten ogen grote meubelstukken minder kolossaal waardoor er een gevoel van ruimte ontstaat. Gaat je bank, je tafel of je bed nog wel wat jaartjes mee? Geef dan de muren of het plafond een ontspannen 2016 make-over en vul je huidige interieur aan met leuke accessoires. Ook de keuken ontkomt dit jaar niet aan Rose Quatz en Serenity. En ben je nog niet klaar voor een hele roze keuken, kies dan accessoires van de keukenmerken Keurig, Kitchen Aid en Smeg. Zij leveren keukenapperatuur in de kleuren van het jaar.

Bij Woonboulevard Breda XXL vindt u ruim 50 woonwinkels met heel veel enthousiaste adviseurs. Die staan elke dag voor u klaar en helpen u graag en geheel vrijblijvend om kleuren en stijl met elkaar te combineren. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren.

De kleur van het jaar in beeld.