Trends

Marsala een bron van inspiratie

De eerlijke aardetint met een vleugje deftig 'Marsala' is gekozen tot kleur van het jaar 2015. Marsala zegt u? Die naam klinkt bekend. Dat klopt, want u heeft vast wel een gehoord van Chicken Marsala of één van de heerlijke wijnen uit het Italiaanse Sicilië. Vandaar de rode kleur geweldig goed tot zijn recht komt in de eetkamer en de keuken. Maar ook in de andere ruimtes die uw woning rijk is, is Marsala een geweldige basiskleur die warmte in uw interieur zal brengen.

U komt de kleur de komende maanden tegen in veel van onze winkels. Want de roodbruine kleur komt terug in zowel wandtegels, sanitair, meubelen, vloerbedekking, karpetten en behang. En of u nu kiest om de kleur als basis te nemen en daar de meubelen bij uit te kiezen of visa versa, warmte is het sleutelwoord. Als u gaat combineren kies dan eens voor metaalkleuren zoals bijvoorbeeld koper en brons of ga voor het tegenovergestelde met oranje en turquoise. Maar ook een basisstuk zoals een off-white bankstel of fauteuil zal zeker niet misstaan.

Kiest u voor koper dan zat u in 2014 al helemaal goed qua kleur en dat blijft zo in 2015. Dit jaar wordt koper aangevuld met goud. U kunt zich dus helemaal uitleven in accessoires. Van verlichting tot kussens. Van kandelaars tot fotolijsten. Als het blinkt zit u goed in 2015.

'Groen moet je doen'

Het is een inmiddels een bekende slogan op het gebied van duurzaamheid. Dat thema brengen we 2015 uw woning binnen. Wanneer u er echt bij wilt horen dan is een bezoek aan het tuincentrum een must. Veel planten in huis is de norm vandaag de dag. Staat u niet bekend om uw groene vingers en is een plantenverzorger net een stap te ver, dan kunt u het thema 'Groen' ook terug laten komen op een manier die minder onderhoud nodig heeft. Plantenprints op behang, raambekleding of karpetten zijn namelijk helemaal trendy in 2015. Combineer al het groen in huis met ambachtelijke rieten manden. Want ook die blijven dit hele jaar hip.

Bij Woonboulevard Breda XXL vindt u ruim 50 woonwinkels met heel veel enthousiaste adviseurs. Die staan elke dag voor u klaar en helpen u graag en geheel vrijblijvend om kleuren en stijl met elkaar te combineren. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren.

Zo kiest Pantone de kleur van het jaar.