Trends

Moderne meubels à la 2017: stoer, volwassen & rauw

Moderne meubels in 2017 zijn totaal anders dan 2016. Gingen we vorig jaar nog vaak voor meubels in lieflijk pastel of kanariegele banken, dit jaar kan dat echt niet meer. 2017 is namelijk het jaar van de trendwoorden volwassen, rauw, stoer en natuurlijk. Dat betekent dat je nu veel meubelstukken zult zien die een stuk donkerder en strakker zijn dan voorheen.

Ben jij toe aan een nieuwe inrichting en wil je dat jouw moderne meubels helemaal van dit moment zijn? In deze blog vertellen we je de woontrends van dit moment.

Meubels in donkerblauw

Een van dé interieur kleuren van dit jaar is Denim Drift. Dat betekent dat we een hoop moderne meubels in blauw met een vleugje grijs tegenkomen. Niet alleen Denim Drift is helemaal in, dit seizoen mag je je aan verschillende kleuren donkerblauw wagen. En het liefst met elkaar gecombineerd.

Ga bijvoorbeeld in een van de woonwinkels op de meubelboulevard op zoek naar een denimkleurige tweezitter en combineer dit met diepe, donkerblauwe muurverf. Wist je dat blauw geweldig combineert met meubels van stoer steigerhout? Denk bijvoorbeeld aan een moderne, grote eetkamertafel of een rauwe boekenkast. Geef je je interieur liever een volwassen en elegante look? Blauw gaat ook geweldig samen met design meubels met koperen poten of accessoires!

Rauw en natuurlijk

Een natuurlijk interieur is al een tijdje een geweldige woontrend, maar dit jaar mag het allemaal nog net een stukje rauwer. Combineer planten en groene kleuren in je interieur met natuurlijke materialen zoals baksteen. Woon je in een oud appartement waar toevallig al een prachtige bakstenen muur aanwezig is? Dan hoef je alleen nog maar voor planten en groen te zorgen. Heb je niet dat geluk? Geen zorgen, door middel van steenstrips creëer je een echte baksteen look!

Heb je nog niet genoeg wooninspiratie opgedaan voor je nieuwe interieur à la 2017? Blijf op de hoogte van onze blog of kom naar Woonboulevard Breda XXL voor nog meer moderne meubel inspiratie!