Trends

Najaar- en winter interieurtrends

We genieten nog van de laatste zomerse dagen maar dan is het toch echt tijd om van buiten naar binnen te gaan. Lekker cocoonen voor de warmte van de kachel. Bij de meeste mensen gaat het dan ook gelijk weer kriebelen om in huis het een en ander te veranderen. Wij nemen even de najaar- en wintertrends met je door!

Beken kleur

We durven weer steeds meer voor kleur te kiezen. Waarbij het vorig jaar nog over één statementkleur in huis ging mag je nu aan de slag met het combineren van meerdere kleuren. Vooral warme tinten zijn een ware trend, zoals roestbruin, donkergroen en okergeel. Terwijl het buiten dus grauw en grijs wordt, is het tijd om er binnen een kleurrijke bedoeling van te maken!

Een natuurlijke touch

Natuurlijke invloeden zijn HOT! En dan in de breedste zin van het woord: van een houten vloer, rotan meubels en natuurtinten tot  behang in botanische prints en planten. Zo haal je buiten ook gelijk een beetje binnen dit najaar en houd je wellicht je relaxte vakantiegevoel extra lang vast! Dat klinkt als muziek in de oren toch?! Ga met deze interieurtrends aan de slag en word lekker zen in huis want zeg nou zelf, de natuur heeft altijd een rustgevend effect toch?

Duurzame keuzes

Deze trend past natuurlijk ook een beetje bij die van de natuurlijke touch zoals hierboven beschreven. Maar feit is dat we met zijn allen ook steeds bewustere en duurzame keuzes maken, ook -en misschien vooral- voor in huis. Denk hierbij aan gordijnen gemaakt van ecologisch katoen, milieuvriendelijke verf en eco-lederen fauteuils en banken.

Al met al worden de tinten warmer en staat het milieu centraal. Hoe is dat bij jou in huis?? Wil je nu graag aan de slag maar kun je daarbij nog wat hulp gebruiken, kom dan zeker eens langs op Woonboulevard Breda XXL! Met meer dan 50 winkels is het aanbod enorm en in heel veel winkels wordt er interieuradvies gegeven.

Tot ziens op de woonboulevard!