Trends

Pastelspring

Het zonnetje schijnt en hier en daar komen de bloemetjes alweer boven de grond. Het is bijna lente!
Met de lente op komst kunnen we wel wat meer kleur gebruiken. Met een paar heel eenvoudige toevoegingen aan je interieur kun je een heel nieuwe uitstraling creëren. 

Zachte kleuren zoals pastels en lichte natuurtinten geven een frisse look aan je huiskamer, keuken, slaapkamer of badkamer. Pastels zijn de zachte variant van de knal-kleuren, ze maken je interieur zacht en gezellig en zorgen voor rust. Dus laat die knalkleuren nog maar even links liggen, het is tijd voor pastelkleuren!

Pasteltinten zijn op veel verschillende manieren aan te brengen in je huis. Een muur met een frisse pasteltint combineert goed met licht houten meubilair zoals eiken of essen met een wit/gele ondertoon. Denk hierbij aan een mooie eettafel van essenhout. Een eettafel is te verkrijgen in veel verschillende vormen; traditioneel rechthoekig, vierkant, rond of in een ovale vorm. Combineer de tafel met verschillende stoelen in een pasteltint en er ontstaat er een spannend geheel. Voeg koper toe in accessoires zoals verlichting, kaarsenhouders of vaasjes voor een mooie finishing touch.

Vind je het nog spannend om een hele muur in een pastelkleur te verven? Kies er dan voor om een paar leuke pastelkleurige kussentjes op de bank te leggen. Kies kussens met fijne prints in dezelfde kleurtonen of wissel effen kleuren kussens af met kussens met grafische patronen. Een leuk gebreid poefje of een gave lamp in een pasteltint zijn ook echte eyecatchers. 

Een vloerkleed is de ultieme sfeermaker in je interieur. En een vloerkleed is een mooi element om meer kleur en persoonlijkheid in huis te brengen. Tevens brengt het meer warmte in huis en het verbetert de akoestiek, da's toch mooi meegenomen?
Het patroon van je vloerkleed is heel persoonlijk, kies deze naar je eigen smaak. Houd je van romantisch? Dan kan je het combineren met bijvoorbeeld kant, dat geeft een heel zacht resultaat.

Bij Woonboulevard Breda XXL vindt u ruim 50 meubelwinkels met heel veel enthousiaste adviseurs. Die staan elke dag voor u klaar en helpen u graag en geheel vrijblijvend om kleuren en stijl met elkaar te combineren. Kom gewoon eens langs en laat u inspireren.