Trends

Trendalert: droogbloemen in mooie vazen!

Wie aan het voorjaar denkt, denkt aan tulpen in huis, toch?? Wij wel in ieder geval! Sowieso zorgen verse bloemen in huis echt voor een voorjaarsgevoel. Maar helaas hebben verse bloemen één nadeel: ze staan er niet ontzettend lang florissant bij.

Droogbloemen

Daar is de huidige woontrend de ideale oplossing voor: zeg het met droogbloemen! Lekker duurzaam en onderhoudsvriendelijk maar toch fleurig: dat zijn een hoop vliegen in één klap. Wij snappen wel waarom droogbloemen weer terug van weg geweest zijn!

Zelf samenstellen of een kant en klare bos

Droogbloemen zijn tegenwoordig in veel winkels verkrijgbaar. Ook op Woonboulevard Breda XXL bieden verschillende winkels waar woondecoratie verkocht wordt ze aan. Je kunt in veel gevallen kiezen uit een groot assortiment losse bloemen, of boeketjes die al voor je zijn samengesteld. In het eerste geval kun je natuurlijk zelf lekker aan de slag met het maken van droogboeketten zodat je echt een bos krijgt die perfect past bij de vaas die je hebt en in je interieur, maar heb je dat minder in de vingers zitten kies dan voor een boeket droogbloemen dat al klaar is!

Afstijlen met een mooie vaas

En wanneer je dan zo’n mooi boeket hebt, hoort daar natuurlijk ook een mooie vaas bij om het plaatje af te maken. Ook vazen zijn populair tegenwoordig, niet alleen met droogboeketten erin maar ook gewoon zonder iets, puur ter decoratie. Ga voor enkele pluimen in een vaas of een uitgebreid boeket, voor iedere look is er een bijpassend model vaas te vinden. Het één leent zich meer voor vazen met een smalle hals, voor het andere is een brede hals gewenst. En wil je wat hulp bij het bloemschrikken? Dan zijn er ook vazen met allemaal losse, kleine openingen aan de bovenkant waardoor je heel gemakkelijk een boeket samenstelt en de bloemen op hun plaats blijven.

Trends in vazen

Vazen die je nu veel voorbij ziet komen zijn óf hele minimalistische vazen in één, effen en neutrale kleur met een abstracte vormgeving, of vazen die (semi)transparant zijn in meer opvallende kleur en met bijvoorbeeld een dierlijk stippenpatroon. Laat je vooral inspireren door het veelzijdige aanbod in vazen die de winkels aan Woonboulevard Breda XXL hebben!

Heb jij al een mooie vaas met droogbloemen in huis staan?